Pasta del Capitano 1905 Charcoal Toothpaste (75 ml) (made4men)

Pasta del Capitano 1905 Charcoal Tannkrem (75 ml)

kr 136,00
Denne tannkremen har en beskyttende virkning på tenner, naturlig farge og gir en langvarig frisk ånde takket være tilstedeværelsen av ​​Active Vegetable Charcoal
kr 136,00

Tannkrem som forebygger misfarginger og dårlig ånde

Sliter du med dårlig ånde og misfarging av tennene dine, så er Pasta del Capitano Charcoal tannkrem det perfekte valget. Denne tannkremen binder seg til de skadelige stoffene som gir tennene misfarginger og forårsaker vond lukt.

Pasta del Capitano 1905 ACE Tannkrem er en tannkrem for voksne, som beskytter og pleier tenner og munn mot urenheter. Pasta del Capitano Charcoal bleker tennene effektivt og bidrar til å opprettholde en frisk ånde, og yter en fantastisk beskyttelse mot tannsten.

Tannkremen er drøy i bruk, den inneholder ikke Natrium Lauryl Sulfat eller Triclosan, heller ikke andre konserveringsmidler.

Aktivt kull
Det aktive kullet absorberer syren og bidrar til å bringe den medfødte hvite fargen frem i tennene, uten skadelig bleking med kjemikalier, peroxid eller risiko for skade på emaljen. Det aktive kullet er basert på kokosskall, som skånsomt bleker tennene dine uten bruk av kjemiske midler. I tillegg er denne tannkremen uten fluor.

Bruk
Børst tennene dine minst 2 ganger om dagen med ACE Tannkrem for optimal hygiene. Om det lar seg gjøre, vent gjerne 2 minutter med å drikke noe etter tannbørstingen, så tannkremen får tid til å virke.

Innhold
75 ml
Andre har også kjøpt: