Spar opptil 35% på Høstsalg | Se alle tilbud her

Alle Parfymer

Sorter etter
Skjul filtre
Presiser

De beste parfymene til menn!

Hos Made4men streber vi etter å ha alt for menn samlet på ett sted. Derfor er det naturligvis også essensielt å ha parfymer i utvalget. Det finnes ikke noe bedre enn en riktig god parfyme for menn!

Det skal alltid være noe å velge mellom, vi er jo tross alt forskjellige alle sammen, og har forskjellige preferanser. Hvis du ikke er helt sikker på hva du leter etter, kan du lese guiden vår om parfymer for menn her: Parfumeguide for menn.

Svært mange menn har i dag valgt å ha forskjellige parfymer for forskjellige anledninger. Det vil se at de f.eks. har en parfyme til hverdags, og én til fest. Det ligger nemlig svært mange elementer bak valget av en parfyme. Til hverdags er du kanskje på skole, på jobb, eller noe helt annet, men et sted som du gjerne vil være litt mer nøytral. Da kan en parfyme fra f.eks. Calvin Klein passe: Calvin Klein. Til fest kan det derimot være at du foretrekker en duft med litt mer gjennomslagskraft, som kan skape litt mer oppmerksomhet fra det motsatte kjønn. Det kunne f.eks. være en duft fra Paco Rabanne: Paco Rabanne eller Ralph Lauren: Ralph Lauren.

Du skal allikevel alltid huske deg som skal like duften best – det er tross alt du som skal ha den på. Hvis du er glad og fornøyd med parfymen din, skal du beholde den og ta vare på din mannlighet i form av den duften du er glad i!

De mest populære parfymene til menn

Som du garantert vet, finnes det et hav av parfymer for menn på nett! Derfor kan det også være vanskelig å finne den helt rette for deg! Hos Made4men har vi 7 års erfaring innenfor parfyme og pleie for menn. Vi har derfor funnet de mest populære parfymer til menn – slik at du er godt påkledd. Finn foruten de overnevnte merkene også populære merker som: Armani, Jean Paul, Issey Miyake samt mange fler.


Når man skal finne den rette parfymen handler det selvfølgelig alltid om å teste seg fram til den rette duften! Det beste er å ha én parfyme over en lengre periode – dermed får du din «egen» duft. Dessuten kan du også gå inn i faktiske butikker og teste en lang rekke parfymer – ofte kan det allikevel godt betale seg å kjøpe parfymen på nett, da prisene ofte er lavere enn i butikken.


Duftnoter

Duftnoter er de ingrediensene som dominerer den gjeldende parfymen. Det er svært mange forskjellige duftnoter, som alle har forskjellig hensikt.

Tre

Agartre, sandeltre og sedertre er blant de mest klassiske duftene, som har vært i parfyme-gamet for menn siden starten av parfymer! Det er en svært maskulin duft, men som for det meste forekommer nøytralt og gjenkjennelig.Sitrus

Sitrus er en av de mer moderne duftnotene, som virkelig har funnet fotfeste i de mannlige parfymene over hele verden. Nesten alle parfymemerker for menn i dag, har en duft der sitrus er den dominerende noten. Det skyldes at den bringer noe friskt og eksotisk med seg, som samtidig skjærer godt gjennom overfor mange andre dufter.