Parfyme Samples

Jakob Thomsen
Har du vanskelig for å bestemme deg, eller er du nysgjerrig på en ny unik duft? Her finner du eksempler på noen av duftene i vårt sortiment.

Du kan finne et utvalg av små parfymer på 2 ml og 1.2 ml du kan kjøpe før du bestemmer deg for å finne en ny favorittduft!

Skynd deg å prøve mye så du kan finne din favorittduft!

Sorter etter

Parfymeprøver for menn

Det er alltid veldig individuelt hvilke dufter du foretrekker, og det er derfor det er viktig å finne dine egne. Når du ser etter en ny favorittparfyme, er det mange ting du bør vurdere; hvor lenge vil du at duften din skal vare? Bør den virke lett på huden, eller skal den ha en intens dybde?

Det kan være vanskelig å velge om man skal ta en EDT eller en EDP. Her hos Made4men får du muligheten til å prøve noen få forskjellige uten å måtte bruke for mye penger. Parfymeprøvene er for deg som ennå ikke har funnet sin unike duft, og du kan prøve mye forskjellig!

Eau De Parfume eller Eau De Toilette

Hvis du vil ha en lett og frisk duft kan du med fordel kjøpe en Eau De Toilette, som fungerer lettere i duften, dette skyldes det høye innholdet av vann og et lavere innhold av parfymeolje. Hvis du er mer interessert i en intens og ekstra holdbar duft, velger du en Eau De Parfume som har et høyere innhold av parfymeolje, noe som resulterer i en lengre holdbarhet.

Uansett har vi et stort utvalg av alt fra eksklusive parfymer av høy kvalitet til de litt billigere, men en ting er helt sikkert, du vil finne en parfyme som passer deg. Derfor kan du alltid være sikker på at du kan finne noe du kan unne deg selv eller noen du er glad i med våre luksuriøse parfymer.
Jakob Thomsen

Mit navn er Jakob, og jeg er Made4men’s ekspert inden for parfume.
Parfume er ikke bare en duft. En parfume er en del af dig, og det handler om at finde de noter som matcher din hudtype og dine behov. Vores udvalg af parfumer består af de klassike og flere eksklusive mærker.