Panasonic ER GP82 Hårtrimmer (made4men)
Bedst i test

Panasonic ER DGP82 Hårtrimmer

kr 2 149,00
Panasonics nye, revolusjonerende lineære motorteknologi og X-Taper sikrer deg den tetteste og mest presise trimmen noensinne.

kr 2 149,00

Førpris: kr 2 700,00

Professionel Panasonic hårtrimmeren

Panasonics nye og revolusjonerende, lineære-motor teknologi og X-Taper 2.0 blader, sørger alltid for en rask og jevn hastighet. I følge Panasonic kan motoren skjære omkring 62.000 hår / sek.

Den konstante hastigheten på motoren gir Panasonic ER GP82 en utrolig skarphet. Hos normale hårtrimmere kan tett eller tykt hår resultere i at hastigheten på motoren blir redusert og skjæreytelse blir dårligere - Men for Panasonic ER GP82 forblir hastigheten på skjærebladet alltid det samme, noe som gir et bedre og mer presist resultat.

Hårtrimmerens slanke design gir deg bedre ergonomi og sikrer maksimal komfort for deg som frisør. Grepet er sikret med Panasonics myke Touch-grip som gir et godt grep under barberingen.

Batteriet er i særklase og holder til ca. 50 min. klipping. Det medfølger kammer til 6 forskjellige lengder - og uten kammene klipper ER GP 82 i fem nivåer som enkelt justeres med en dreieknapp. Det medfølger 3 kammer som er roterbare, og hver kam har derfor 2 lengder.

Bladene på Panasonic ER GP 82 er X-formede (X-blade) og laget av kullfiber med titaniumbelegning og gir en sylskarp og supergrundig klipp - i både vått og tørt hår.

For de nerdete, så skriver Panasonic at den unike, patenterede lineær-motor teknologien virker etter prinsippet om elektromagnetisme. Overførselen av kraft fra motoren til bladene er altså laget uten friksjon og det gir en fordel ved at ER GP82 altid skjærer med konstant kraft, uavhengig av batteriets tilstand, eller hårets tetthet. Dette gir deg muligheten for en raskere, sikrere og mer presis barbering.

Dette medfølger Panasonic ER GP 82 Hårtrimmer:
- Lader / ladesstand
- Oppbeveringsrom til kammene
- Olje
- Rensebørste

Tekniske spesifikasjoner:
- Strømforsyning: 220-240 V (kjører både batteri / og alm. strøm)
- Lithium-ion batteri
- LED indikatorer som viser enhetens funksjoner
- Spesielt designet lineær-motor med konstant hastighet
- Vekt: 245 g
- Lineær-motor med 10.000 vibrasjoner / min. (Skjærer omkring 62.000 hår / sek)
- Skjærehode med X-taper Blade 2.0 (laget av kulfiber og titanium)
Klippelengder:
0.8mm1.1mm1.4mm1.7mm2mm3mm4mm6mm9mm12mm15mm
Andre har også kjøpt: