Spar opptil 35% på Høstsalg | Se alle tilbud her

Om made4men

Made4men er Nordens største webshop med pleie- og hygieneprodukter til menn. Vi jobber for å ha det største sortimentet av produkter, samt å tilby en grundig og god veiledning i hvordan de skal tas i bruk. Made4men har siden lanseringen i 2007 hatt som mål å tilby menn de produktene vi har bruk for. Siden oppstart har Made4men blant annet introdusert RazorPit, Tendskin, Baxter of California, Menscience, Easy-raze og mange andre produkter for det nordiske marked.

Hvordan startet made4men

Made4men ble startet sommeren 2006 hvor grunnleggeren, Jesper Hvejsel hadde behov for noen produkter til bruk mot irritert hud etter barbering. Han søkte derfor etter en løsning hos den lokale forhandleren. Han fikk tak i en ansatt som fant to produkter til han. Produktene virket riktige. Den ansatte anbefalte to produkter fra Lancome og fortalte vidt og bredt om hvordan produktene skulle brukes. Han kjøpte produktene og kom fornøyd hjem med dem. Neste morgen, da han skulle bruke produktene hadde han selvfølgelig glemt hva den hyggelige damen sa, og hadde ingen anelse om hvordan produktene skulle brukes. Derfor tenkte han at det kanskje hadde vært lurt å skrive det ned eller å ha fått en brosjyre om det.

Deretter søkte han på nettet for å se om det var hjelp å få der, han fant kjapt ut at det var lite hjelp å hente på internett, i hvert fall til menn. Det var her idéen om made4men for første gang kom fram og ut fra disse tankene ble det videreutviklet en forretningsplan. Made4men skal være en virksomhet med vekt på god kundeservise, men i like høy grad skal vi kunne tilby de norske mennene det de mangler i forhold til personlig pleie. Made4men skal alltid ha det største sortimentet og gi menn den hjelpen og veiledningen de måtte ha bruk for. Ut ifra denne forretningsplanen er vi stolte av å kunne si at vi i dag hos made4men har Nordens største sortiment innenfor personlig pleie til menn. Herfra jobber vi hardt for å gjøre sortimentet våres større og tilby produkter som hjelper menn i hverdagen.

Vi håper at dere har like stor glede av made4men som vi har av å jobbe med det hver eneste dag.

Du er alltid velkommen til å kontakte oss via e-post, customerservice@firtal.com .

Adresse: Made4Men ApS
Møgelhøj 8
8520, Lystrup

E-mail: customerservice@firtal.com

   
Medarbejdere: Jonas Primdahl
Direktør
  Mikkel Salling Olesen
Markedsføring
  Berit Petersen
Kosmetolog
  Maria Louse Vesta
Indkøb og kundeservice
   
Øvrig info: CVR nr.: 30238761
   
   
Presse: Har du spørgsmål kan du henvende deg til den presseansvarlige Direktør Jonas Primdahl via mail customerservice@firtal.com.