Ole Henriksen Nurture Yourself Starter Set ( 120 ml)

Ole Henriksen Nurture Yourself Starter Set (120 ml)

kr 374,00
Skjem bort den sarte eller sensitive huden din med dette fantastiske komplette settet, som beroliger og lindrer huden din.
Kun 3 igjen
kr 374,00

Få en beroliget og gjennomfuktet hud med Ole Henriksen

Er huden din sart eller sensitiv, og blir lettere rød en normalt? Da bør du passe riktig godt på huden din. Skjem derfor bort huden din med dette lekre hudpleiesettet fra Ole Henriksen.

Med dette komplette settet får du en hud som er svært beroliget, renset i dybden og lindret, slik at huden din ikke vil blusse eller være rød på samme nivå lenger.

Dette gjør det komplette settet for huden din
Wonderfeel Double Cleanser er rensen som fjerner skitt, smuss og bakterier som sitter på huden. Huden din vil samtidig bli gjennomfuktet og beroliget.

Hygge HydraClay Detox Mask er en ansiktsmaske som beroliger, lindrer, renser i dybden og gjennomfukter huden din. Den inneholder blant annet kaolin og 5 botaniske oljer, som sørger for å holde den sarte huden din i balanse.

Nurture Me Moisturizing Cream nærmest smelter inn i huden, og booster dypt inne. Videre gir den nærende vitaminer som mykgjør og styrker huden, slik at den blir mindre sart og sensitiv.

Slik bruker du Nurture Yourself Starter Set
Vi anbefaler at du bruker alle produktene samlet, for å oppnå en beroliget og lindret hud, som ikke er i ubalanse eller overarbeidet.

  • Rens huden med Wonderfeel Double Cleanser
  • Påfør masken og la den sitte i 10 minutter - før du fjerner den
  • Til slutt påføres Nurture Me Moisturizing Cream for å beskytte og forsegle huden


Innhold
Wonderfeel Double Cleanser: 30 ml.
Hygge HydraClay Detox Mask: 30 ml.
Nuture Me Moisturizing Creme: 30 ml.
Andre har også kjøpt: