Nõberu Classic Paste - Amber-Lime (80 ml)

Nõberu Classic Paste - Amber-Lime (80 ml)

kr 308,00
Nõberu of Sweden's Classic Paste er en velduftende hårvoks, som gir håret ditt en naturlig shine og et sterkt hold som varer hele dagen, uten problemer.
kr 308,00

Fleksibel hårvoks med sterkt hold

Classic Paste er perfekt for deg som ønsker en hårvoks med naturlig finish, som gjør at stylingen av din frisyre ser så naturlig ut som mulig. Voksen er i tillegg superfleksibel og har også et sterkt hold, som gjør at du ser bra ut i alle situasjoner gjennom dagen.

Voksen inneholder i tillegg sheabutter, som aktivt går inn og pleier og nærer når voksen blir tilført håret ditt. Dette gjør at håret ditt holder seg sunt og flott.

Duft
Voksen gir ikke bare håret ditt en flott og naturlig look, den gir deg og håret ditt også friske duftnoter av lime, appelsin og sedertre, ved hjelp av deres friske duftformel av Amber-Lime. Så med Classic Paste vil du alltid dufte og se frisk ut.

Fordeler
  • Sterkt hold
  • Naturlig shine
  • Forfriskende duft
  • Gir håret næring

Bruk
Ta en passende mengde Nõberu Classic Paste i hendene og varm det godt opp. Fordel deretter voksen i håret med hjelp av fingertuppene. Voksen kan brukes i både fuktig og tørt hår, alt etter preferanse.

Innhold
80 ml.
Se lignende produkter
Andre har også kjøpt: