Njord Shavette Starter Set

Njord Shavette Starter Set

kr 489,00
Njord Shavette Starter Settet er for deg som har lyst til å måle krefter med den tradisjonelle barberingsmetoden, men uten å måtte bekymre deg for å slipe kniven.

kr 489,00

Førpris: kr 978,00

Shavette Starter Set

Njord har igjen laget et perfekt sett som er helt optimalt for deg som har lyst til å måle krefter med den klassiske barberingskunsten.
Settet består av 5 essensielle deler, som gir deg grunnlaget for en super barbering, og så er det pakket i en sort toalettveske du kan ta med deg på farten.

Njord Shaving Brush (Best Badger) - Verdi 300 kr.
Njord Shaving Brush (Best Badger) er en kost som vil være gunstig for både nybegynneren og den mer garvede barberer. Kosten har en knute på 26 mm i grevlinghår, og har et lekkert, sort, klassisk håndtak laget i sølv, og med et sort belegg.

Njord Shavette (Matt sort) - Verdi 225 kr.
Njord Shavette er en stilren barberkniv laget i rustfritt stål. Håndtaket er belagt med en sort farge, hvilket gir kniven en klassisk og eksklusiv look.

Barberkniven gir deg muligheten til å kunne utføre en klassisk barbering, og i motsetning til en straight razor, slipper du besværet med å slipe kniven.

Feather Double Edge Blades Black ( 5 stk) - Verdi 68 kr.
Et ordentlig Shavette-sett må selvfølgelig også ha noen bra barberblader - og det får du med Feather Double Edge Blades Black Barberblader. Du brekker dem bare over på midten - og så har du 10 blader klare til bruk!

Njord Shaving Soap (100 g) - Verdi: 85,-
Njord Shaving Soap er en kvalitets barberingsåpe med en maskulin duft av sandeltre.Såpen er enkel å bruke, og skummet gir en fin barbering mens huden føles fuktig og klar etterpå.

Såpen passer perfekt inn i Njord Barberskål (Rustfritt Stål), slik at du kan holde det på en fin måte mellom barbering.

Njord Shaving Bowl (Rustfritt Stål) - Verdi 150,-
Njords barberskål er en klassisk barberskål i rustfritt stål med Njord logoen ingravert på siden.

Det er et flott og stilig tilskudd til barberbersettet på baderommet. Med denne barberskålen kommer settet ditt til å se fullkoment ut.

Njord Toalettmappe - Verdi 150,-
Med den praktiske toalettsaker har du god plass til alle favorittproduktene dine og en solid, stilig toalettsak som varer i mange år.

Samlet verdi: 978,00 kr.
DIN PRIS: 549 kr.
DU SPARER: 429 kr!
Andre har også kjøpt: