Njord Straight Razor Starter Set
Bedst til prisen

Njord Straight Razor Starter Set

kr 889,00
Njord Straight Razor Starter Set er perfekt til deg, som har lyst til å pøve den tradisjonelle måten å barbere på. Settet er komplett - du får alt du trenger, for å komme i gang.

kr 889,00

Førpris: kr 1 884,00

Njord har laget et utrolig smart barberingssett, som er perfekt for deg som vil mestre den tradisjonelle barberingskunsten - Straight Razor shaving.

Settet består av 5 essensielle deler, som gir deg grunnlaget for en super barbering - Alt pakket i en hendig svart toalettveske.

Njord Shaving Brush (Best Badger) - Verdi 300,-
En klassisk barberkost av grevlinghår, som de fleste barberkoster er laget av, men kvaliteten kan være svingende. Med Njord Shaving Brush får du "Best Badger" kvalitet, som er den klart beste kvaliteten du får til denne prisen.

Njord Straight Razor (Svart Håndtak, 5/8") - Verdi 800,-
En lekker barberkniv fra Njord. Dette er noe av det beste du får for pengene. Kniven har blitt anbefalt av våre eksperter på Made4men - det er en garanti for kvalitet.

Njord Leather Strop (Ku skinn) - Verdi 399,-
Et ordentlig barberingssett skal selvfølgelig også inneholdet en lærstropp. Denne brukes til å holde kniven skarp og effektiv - til en hver tid!

Njord Shaving Soap (100 g) - Verdi: 85,-
Njord Shaving Soap er en kvalitets barberingsåpe med en maskulin duft av sandeltre.Såpen er enkel å bruke, og skummet gir en fin barbering mens huden føles fuktig og klar etterpå.

Såpen passer perfekt inn i Njord Barberskål (Rustfritt Stål), slik at du kan holde det på en fin måte mellom barbering.

Njord Shaving Bowl (Rustfritt Stål) - Verdi 150,-
Njords Shaving Bowl er en klassisk barberskål i rustfritt stål med Njord logoen ingravert på siden.

Det er et flott og stilig tilskudd til barberbersettet på baderommet. Med denne barberskålen kommer settet ditt til å se fullkoment ut.

Njord Toalettmappe - Verdi 150,-
Med den praktiske toalettsaker har du god plass til alle favorittproduktene dine og en solid, stilig toalettsak som varer i mange år.

Samlet verdi: 1.884,-
DIN PRIS: 1049,-
DU SPARER: 835,-!
Andre har også kjøpt: