Njord Mach3 Razor Upgraded Set

Njord Mach3 Razor Upgraded Set

Få dine barbersaker oppgradert. Velg et Njord Mach3 Razor Upgraded Set og opplev en barbering med litt ekstra kvalitet.

kr 899,00

Førpris: kr 1 470,00

Utsolgt

På lager

Oppgrader din barberingsopplevelse

Er du, som de fleste andre menn, vant til en rask barbering med en vanlig høvel, så vil du raskt merke en forskjell om du oppgraderer til dette settet.

Njord Mach3 Razor Upgraded Set fjerner hverdagsfølelsen og tilfører litt ekstra med den gammeldagse måten å lage og påføre barberskum. I settet får du 6 basisdeler, så du er klar til å gå i gang med det samme - Alt sammen pakket i en praktisk sort toalettmappe som du kan ha med over alt.

Njord Mach3 Razor (Mat Sort) - Verdi 349,00 kr.
Njord Mach3 Razor (Mat Sort) er effektiv barberhøvel i flott retrodesign, som gir en glatt og jevn barbering. De ultratynne barberbladene glir ubesværet over huden, så hudirritasjon samt rødme minimeres effektivt.

Vekten gjør det lettere å styre høvelen når man barberer seg, og så er den laget så den kan stå av seg selv etter endt barbering - veldig smart!

Njord Shaving Brush (Sort - Best Badger) - Verdi 300,00 kr.
Njord Shaving Brush (Best Badger) er en kost som er gunstig både for nybegynneren samt den mere garvede barbereren.
Kosten er med en knute på 26 mm i grevlinghår og har et flott, sort, klassisk håndtak laget av sølv og med en sort coating.

Njord Shaving Soap (100 g) - Verdi: 85,00 kr.
Njord Shaving Soap er en kvalitetsbarbersåpe med en maskulin duft av sandeltre, som gir deg prikken over i’en når du barberer deg.
Såpen er enkel å bruke, og skummet gir en herlig barbering samtidig som at huden føles fuktet og klar etterpå.

Njord Shaving Bowl (Rustfri Stål) - Verdi 150,00 kr.
Njords barberskål er en klassisk barberskål i rustfritt stål med Njord-logoen innprintet på siden.
Det er en stilfull og kul løsning til å fullføre barbersettet ditt på badeværelset. Med en barberskål kommer et fullt sett bare til å se litt kulere ut.

Njord Razor & Brush Stand - Verdi 299,00 kr.
Njord Razor & Brush Stand er en stilren løsning, som sørger for en optimal oppbevaring av din DE Safety Razor og barberkost. At tingene også ser bra ut når de henger samlet på holderen, er bare et pluss. Holderen er laget av rustfritt stål og coatet med en matt sort farge.

Gillette Mach3 Turbo Barberblader (2 stk.) - Verdi 137,00 kr.
En god barbering krever naturligvis også noen gode barberblader - og det får du med Gillette's klassiske Gillette Mach3 Turbo Barberblader (2 stk.).

Njord Toalettmappe - Verdi 150,-
Med den praktiske toalettsaker har du god plass til alle favorittproduktene dine og en solid, stilig toalettsak som varer i mange år.

Samlet verdi: 1470,00 kr.
DIN PRIS: 899 kr.
DU SPARER: 571,00 kr.
Andre har også kjøpt: