Njord Mach3 Razor Sharpener Set

Njord Mach3 Razor Sharpener Set

kr 400,00
Njord Mach3 Razor Sharpener Set gjør det mulig for deg å få en perfekt barbering samtidig som at du kan ha tingene stående fremme på en presentabel måte.

Availability: På lager

kr 400,00

Pris som konfigurert: kr 400,00

RazorPit (Sliper til barberblad)
kr 400,00
Njord Mach3 Razor (Matt Sort)
kr 400,00

* Påkrevde felt

Pris som konfigurert: kr 400,00

Barbersett med Mach3 barberhøvel

Ønsker du en tett og behagelig barbering samt et verktøy som forlenger levetiden av dine Mach3-blader, så er Njord Mach3 Razor Sharpener Set den perfekte matchen for deg.

Dette unike settet sørger for at bladene glir lett over huden din og gir deg en effektiv barbering, samt at barberbladene dine altid holder seg rene og skarpe, så du oppnår det optimale resultatet ved hver barbering.

Settet består av 2 deler

Njord Mach3 Razor (Matt Sort)
Njord Mach3 Razor er en effektiv barberhøvel med et flott, klassisk og eksklusivt utseende, som gir en glatt og jevn barbering. Håndtaket er laget av messing og belagt med en fin, matt sort farge.

De ultratynne barberbladene glir uproblematisk over huden, så hudirritasjon samt rødhet under og etter barbering minimeres effektivt.

RazorPit (Sliper til barberblader)
RazorPit er en unik sliper som holder barberbladene skarpe og rene. Sliperen fjerner effektivt hår, barberskum og rester av såpe fra bladene på under ett minutt.

RazorPit gir barberbladene dine nytt liv og sparer deg for mye penger. Razorpit renser og rengjør barberbladene dine, så de holder til langt flere barberinger.

Samlet verdi: 571,00 kr.
DIN PRIS: 400,00 kr.
DU SPARER: 171 kr!
Andre har også kjøpt: