Njord Mach3 Razor Set

Njord Mach3 Razor Set

kr 500,00
Oppgrader barberingsutstyret ditt. Velg et Njord Mach3 Razor Set og opplev en barbering med litt ekstra kvalitet.

kr 500,00

Førpris: kr 786,00

Oppgrader barberingsopplevelsen din

Er du, som de fleste andre menn, vant til en rask barbering med en vanlig høvel, vil du fort merke en forskjell om du oppgraderer til dette settet.

Njord Mach3 Razor Set tar bort følelsen av hverdag og røde nupper, og erstatter de med en herlig følelse av kvalitet og en pen hud. Settet består av 3 basisdeler, så du er klar til å begynne med en gang - Alt sammen pakket i en praktisk svart toalettmappe som du kan ta med deg over alt.

Njord Mach3 Razor (Matt Sort) - Verdi 349 kr.
Njord Mach3 Razor (Matt Sort) er en effektiv barberhøvel i flott retrodesign, som gir deg en glatt og jevn barbering. De ultratynne barberbladene glir med letthet over huden, så hudirritasjon og rødhet reduseres effektivt.

Vekten gjør det enklere å kontrollere høvelen når man barberer seg, i tillegg til at den er laget så den kan stå av seg selv etter endt barbering - veldig smart!

Njord Foam - Anti-Irritation Shaving Foam (200 ml) - Verdi: 150 kr.
Danske Njord har klart å skape en ny og ganske så banebrytende barberskum, som forebygger inngrodde hår og barberingsnupper.


Med Njord Foam får du rett og slett en mindre irritert hud etter barberingen. Den er nemlig bakteriehemmende, da den inneholder klorhexidin (uten duft), så du unngår infeksjoner.

Gillette Mach3 Turbo Barberblade (2 stk.) - Verdi 137 kr.
En god barbering krever selvsagt også gode barberblader - og det får du med Gillette's klassiske Gillette Mach3 Turbo Barberblade (2 stk.).

Njord Toalettmappe - Verdi 150,-
Med den praktiske toalettsaker har du god plass til alle favorittproduktene dine og en solid, stilig toalettsak som varer i mange år.

Samlet verdi: 786,00 kr.
DIN PRIS: 500,00 kr.
DU SPARER: 286 kr!
Andre har også kjøpt: