Njord - In Your Face! (Ansigtssæt)
Bedst til prisen

Njord - In Your Face! (Hudpleiesett)

kr 399,00
Njord - In Your Face! er et sett som tar høyde for behovene dine som mann. Njord er utviklet spesielt til de skandinaviske værforholdene. De naturlige ingrediensene gjør at du får en frisk og sunn opplevelse hver gang!

Availability: På lager

kr 399,00

Pris som konfigurert: kr 399,00

Njord Moisturiser (100 ml)
kr 399,00
Njord Face Wash (150 ml)
kr 399,00
Njord Face Scrub (150 ml)
kr 399,00

* Påkrevde felt

Pris som konfigurert: kr 399,00

Njord - In Your Face! Er ansiktssettet til mannen som ønsker å kvitte seg med de små problemene i ansiktet, eller forebygge mot evt. problemer. Det er samtidig et moderne og stilrent sett som oser god stil!

Njord er et dansk merke som fokuserer på menn! Menn har andre behov enn kvinner – og det vet Njord alt om!

Njord Moisturiser (100 ml)
Fuktighetskremen fra Njord er en unik og behagelig ansiktskrem. Den fukter huden din raskt, og helt uten å virke fet!
Det er tatt høyde for menns behov og det klimaet vi har i skandinavia. Værforholdene spiller stor rolle for huden din, og det har Njord tatt med i utviklingen av produktene deres.
Njord Moisturiser inneholder naturlige ingredienser, og er derfor forfriskende og bløtgjørende på samme tid!

Det er derfor en tynn og lett ansiktskrem, som raskt absorberes i huden. Den fukter, styrker og stimulerer huden, samtidig som den gjør huden smidig og deilig myk. Kan brukes til alle hudtyper.
Verdi: 259,-

Njord Face Wash (150 ml)
Njord Face Wash er en klassisk Face Wash av veldig høy kvalitet! Den frisker opp huden din, bekjemper urenheter og tilstoppede porer som kan gi hudormer/blackheads. Denne rensen fra Njord renser huden uten å tørke den ut, og inneholder litt mentol slik at huden føles frisk og smidig.

Kan brukes av stort sett alle hudtyper, og renser huden effektivt. Den etterlater huden frisk (pga. Mentolen), og gjør huden myk og lekker.
Verdi: 169,-

Njord Face Scrub (150 ml)
Njords skrubb er en eksfolierende ansiktsskrubb i riktig høy kvalitet. Det betyr at det er partikler i kremen som dybderenser huden og fjerner urenheter og døde hudceller – kjempesmart!
Skrubben kan også brukes som en del av din barbering. Den virker nemlig veldig bra som en pre-shave til barberingen fordi den løfter hårene ved roten og gjør barberingen lettere.

Njord Face Scrub har små partikler som skrubber huden skånsomt og fjerner døde hudceller, samtidig som den renser i dybden. Den løfter skjegget, og reduserer på den måten sjansen for inngrodde hår.
Verdi: 169,-

Samlet verdi: 597 kr.
DIN PRIS: 399 kr!
DU SPARER 198 KR!
Andre har også kjøpt: