Njord In Your Face! Set
Bedst til prisen

Njord - In Your Face! (Hudpleiesett)

kr 399,00
Njord - In Your Face! er et sett som tar høyde for behovene dine som mann og de skandinaviske værforholdene.

kr 399,00

Førpris: kr 699,00

Komplett, enkelt og effektivt sett fra Njord

Njord - In Your Face! er ansiktssettet til mannen som ønsker å kvitte seg med de små problemene i ansiktet, eller forebygge mot evt. små problemer. Det er samtidig et moderne og stilrent sett som oser god stil!

Njord er et dansk merke som fokuserer på menn! Menn har andre behov enn kvinner – og det vet Njord alt om!

Slik gjør du:
Merk at du kun bør bruke din Njord Face Scrub 1-2 ganger i uken, for å rense huden i dybden. Du skal allikevel bruke Njord Face Wash og Njord Moisturiser hver dag.

1. Fukt ansiktet med vann, og påfør øitt Njord Face Scrub på fingerspissene.
2. Skrubb ansiktet grundig, og skyll av med vann.
3. Påfør nå din Njord Face Wash, og massere den rundt i hele ansiktet.
4. Skyll av med vann, og tørk huden med et håndkle.
5. Til slutt skal du bare påføre din Njord Moisturiser i hele ansiktet.

Njord Moisturiser (100 ml)
Fuktighetskremen fra Njord er en unik og behagelig ansiktskrem. Den fukter huden din raskt, og helt uten å virke fet!
Det er tatt høyde for menns behov og det klimaet vi har i Skandinavia.

Værforholdene spiller stor rolle for huden din, og det har Njord tatt med i utviklingen av produktene deres.Njord Moisturiser inneholder naturlige ingredienser, og er derfor forfriskende og mykgjørende på samme tid!

Det er derfor en tynn og lett ansiktskrem, som raskt absorberes i huden. Den fukter, styrker og stimulerer huden, samtidig som den gjør huden smidig og deilig myk. Kan brukes til alle hudtyper.
Verdi: 299,-

Njord Face Wash (150 ml)
Njord Face Wash er en klassisk ansiktsvask av veldig høy kvalitet! Den frisker opp huden din, og bekjemper urenheter og tilstoppede porer som kan gi hudormer/blackheads.

Denne rensen fra Njord renser huden uten å tørke den ut, og inneholder litt mentol slik at huden din føles frisk og smidig. Kan brukes av stort sett alle hudtyper, og renser huden effektivt. Den etterlater huden frisk (pga. mentolen), og gjør samtidig huden myk.
Verdi: 200,-

Njord Face Scrub (150 ml)
Njords Face Scrub er en eksfolierende ansiktsskrubb i riktig høy kvalitet. Det betyr at det er partikler i kremen som dybderenser huden din og fjerner urenheter og døde hudceller – kjempesmart!

Denne skrubben kan også brukes som en del av barberingen din. Den virker nemlig veldig bra som en pre-shave til barberingen fordi den løfter hårene ved roten og gjør barberingen enklere.

Njord Face Scrub har små partikler som skrubber huden og fjerner døde hudceller, samtidig som den renser i dybden. Den løfter skjegget, og reduserer på den måten sjansen for inngrodde hår.
Verdi: 200,-

Samlet verdi: 699 kr.
DIN PRIS: 399 kr!
DU SPARER 300 KR!
Andre har også kjøpt: