Njord Blackhead Remover (Stor)

Njord Hudormfjerner (Stor)

kr 90,00
Godt og billig hudpleieredskap som fjerner urenheter som også kalles hudormer.
kr 90,00

Njord Hudormfjerner er et "must have"-hudpleieverktøy utviklet for å fjerne urenheter. Hudormfjerneren har en vinklet løkke som enkelt fjerner urenheter, og en flat ende til å presse ut hudormer med.

Med Hudormfjerneren kan du gi deg selv en profesjonell ansiktsbehandling, og få en vakker og sunn hud uten at det koster skjorta.

Hudormfjerneren har to ender i foskjellig størrelse, slik at du selv kan velge hvilken størrelse som passer best til de hudormene du skal fjerne. Det er en utrolig smart og effektiv måte å fjerne urenheter på, og det er mer effektivt og bedre for huden, enn om du bruker neglene.

Det er aldri en god idé å fjerne urenheter med neglene, fordi det er utrolig mange bakterier på fingrene. Når man fjerner hudormer og urenheter fra huden, prikker man ofte et svært lite hull i huden, og hvis det kommer bakterier ned i hullet, oppstår det en infeksjon.

Du skal derfor sørge for å desinfisere hudormfjerneren din, slik at du slipper å få infeksjoner i huden som kan ende som kviser og sår som ikke er spesielt pene.
Andre har også kjøpt: