Njord Hair Wax (100 ml)

Njord Hair Wax (100 ml)

kr 112,50
Lekker hårvoks fra Njord, som gir en matt look og hold hele dagen. En voks som passer perfekt til deg, med kort hår, eller deg, som gjerne vil ha en kraftig voks.

kr 112,50

Førpris: kr 150,00

Kraftig hårvoks

Njord mente at det var for få vokser som passet inn i hjemmet hos enhver skikkelig mann. Det har de absolutt endret på nå.
Voksen fra Njord er nemlig i ett av de lekreste designene som er på markedet for voks - OG JO, designet teller også svært mye for oss menn!

Samtidig passer voksens design også inn med det nyeste designet, som Njord har laget, i helt sort. Njord gikk etter å lage en voks som var allsidig, og som skulle komme opp mot den mest populære voksen som var på markedet.

Med Njord Hair Wax oppnår du en lekker og naturlig, matt look, samtidig som at frisyren blir sånn den skal være.Voksen er fremstilt for relativt kort hår, og er som sagt en rimelig kraftig voks.

Voksen er lekkert myk å fjerne fra bøtten, og er enkel å smøre ut i hendene. Allerede her merker du at voksen er kraftig, uten at den er vanskelig å smøre ut i hendene.

Duften på voksen er, som i de mange andre Njord-prudkutene, helt lekker. Duften er med "sitron og havsalt", hvilket låter litt spesielt, men det er virkelig en fremragende duft, og virker helt genialt laget av Njord, fordi den skiller seg ut.

"Hvordan kan en vokse dufte av havsalt?" - tenker man. Vi kan bare si "Prøv den!"Det beste eksempelet på at duften er i den gode enden av skalaen, er at den har blitt godkjent av samtlige jenter på kontoret.

Bruksanvisning:
1. Start med å vaske håret ditt. Njord Hair Wax kan brukes både i håndkletørt og tørt hår - Vi anbefaler tørt hår, som gir det den riktige effekten.
2. Ta den ønskede mengde voks mellem hendene, og varm den opp.
3. Fordel et tynt lag voks i håret. Voksen skal ikke fordeles med flat hånd, da dette ikke gir en optimalt look.
4. Voksen skal kjøres i håret med fingerspissene - dette er klart det enkleste og så sitter det, som du ønsker.

5. Husk å vaske håret før du legger deg.

Grunnen til at du skal vaske håret før du legger deg, er, at som med alle andre vokser på markedet, setter den seg på puten og deler seg ned i pannen og ansiktet. Det er med på å gi en uren og fettet hud, som øker sannsynligheten for kviser og fylte porer vesentlig.

Inneholder:
100 ml
 - dermed vilt god verdi for pengene, hvis du ser på andre vokser på markedet.
Andre har også kjøpt: