Njord DE Razor Set

Njord DE Safety Razor Set

kr 900,00
Njord DE Safety Razor set er laget spesielt til deg som gjerne vil starte med DE Safety Razor barbering.

kr 900,00

Førpris: kr 1 410,00

Det perfekte DE Safety Razor Set

Njord har laget et nytt smart sett, som er optimalt for deg som ønsker å teste kreftene med DE safety razor barbering. Alt pakket i en hendig svart toalettveske.

Njord Barberkost (Svart - Best Badger)- Verdi 300 kr.
Njord Shaving Brush (Best Badger) er en barberkost som passer både for nybegynneren og den mer erfarne barbereren. Kosten har en knute på 26 mm av grevlinghår, og et flott, svart, klassisk håndtak laget i sølv med en svart coating.

Njord R89 DE Safety Razor - Verdi 349 kr.
En virkelig herlig DE safety razor fra Njord. Av settet, er denne barberhøvelen noe av det beste du får for pengene! Den har blitt testet og anbefalt av våre eksperter på Made4men - det er garanti for kvalitet.

Feather Double Edge Blades Black ( 5 stk) - Verdi 77 kr.
Et ordentlig DE Safety Razor sett skal selvsagt også inneholde noen gode barberblader - og det får du med Derby Extra Double Edge Barberblader!

Njord Shaving Soap (100 g) - Verdi: 85 kr
Njord Shaving Soap er en kvalitets barberingsåpe med en maskulin duft av sandeltre.Såpen er enkel å bruke, og skummet gir en fin barbering mens huden føles fuktig og klar etterpå.

Såpen passer perfekt inn i Njord Barberskål (Rustfritt Stål), slik at du kan holde det på en fin måte mellom barbering.

Njord Shaving Bowl (Rustfritt Stål) - Verdi 150,-
Njords barberskål er en klassisk barberskål i rustfritt stål med Njord logoen ingravert på siden.

Det er et flott og stilig tilskudd til barberbersettet på baderommet. Med denne barberskålen kommer settet ditt til å se fullkoment ut.

Njord Safety Razor And Brush Stand - Verdi 299,-
Njords Holder for DE Safety Razor og barberkost er en stilig løsning som sikrer din DE Razor og barberkost en optimal lagring.

At tingene også ser bra ut når de henger sammen på denne holderen, er bare et pluss. Holderen er laget av rustfritt stål og belagt med en matt svart farge.

Njord Toalettmappe - Verdi 150,-
Med den praktiske toalettsaker har du god plass til alle favorittproduktene dine og en solid, stilig toalettsak som varer i mange år.

Samlet verdi: 1.410 kr.
DIN PRIS: 850 kr.
DU SPARER: 560 kr!
Andre har også kjøpt: