Njord Beard Wash, Oil & Comb

Njord Beard Wash, Oil & Comb

kr 389,00
Kjøp Njord Beard Wash, Oil & Comb, som er et flott og eksklusivt skjeggpleiesett for mannen med helskjegg og bart.

Availability: På lager

kr 389,00

Pris som konfigurert: kr 389,00

Njord Beard Wash (75 g)
kr 389,00
Njord Beard Oil (100 ml)
kr 389,00
Njord Beard Comb (Pear Tree)
kr 389,00

* Påkrevde felt

Pris som konfigurert: kr 389,00

Velpleid skjegg med Njord

Hvem skulle ikke ønske at skjegget alltid så velpleid og flott ut? Med dette lille settet fra Njord har det blitt enda enklere å oppnå det resultatet og holde det sånn!

Folkene bak Njord vet nemlig hvordan et skjegg skal behandles, og derfor er begge produktene i dette settet nøye utvalgt med tanke på den pleie et stort og/eller tykt skjegg behøver.

Alle skjegg er nemlig ikke helt like - det samme gjelder mennesker. Dette settet henvender seg derfor til menn med tykt eller stort skjegg, som foretrekker å pleie skjegget med kam fremfor med børste.

Mild og herlig skjeggvask
Start med å vaske skjegget med den herlige og milde skjeggvasken. Bruk deretter kammen sammen med oljen og opplev hvordan skjegget blir temmet og flott.

Siden kammen er laget av naturtre, så vil den suge noe av oljen til seg, og dermed avgi noe til skjegget neste gang den brukes. Dette er utrolig smart, for da får skjegget ekstra pleie hver gang du bruker den, samtidig som at du bruker mindre olje.

Settet består av 3 deler:

Njord Beard Wash (75 g) - Verdi 160,00 kr.
Njord Beard Wash er en mild skjeggvask, som holder skjegget rent og sunt. Den inneholder en mengde herlige ingredienser, og så har den den samme svake men maskuline duften som skjeggoljen.

Njord Beard Oil (100 ml) - Verdi 230 kr.
Njord Beard Oil er en herlig og lett skjeggolje, som med sine gunstige oljer tilfører skjegget og huden den fukten man som mann har behov for i det skandinaviske klimaet. Og så er det bare et pluss at duften er herlig maskulin uten å bli for dominerende eller tung.

Njord Beard Comb (Pear Tree) - Verdi 150kr.
Du får et verktøy til skjegget som sørger for at du får et velfrisert skjegg. En herlig og enkel skjeggkam laget i polert pæretre. Størrelsen gjør at du enkelt kan håndtere skjegget ditt, og så er den enkel å ta med seg på farten.

Samlet verdi: 540,00 kr.
DIN PRIS: 389 kr.
DU SPARER: 151 kr!
Andre har også kjøpt: