Njord Beard Tool

Njord Beard Tool

kr 150,00
Njord Beard Tool hjelper deg med å holde en skarp og stylet look.
kr 150,00

Njord Beard Tool gjør det enkelt å holde de skarpe linjene

Har du vanskeligheter med å få de skarpe linjene eller å holde på symmetrien når du trimmer skjegget ditt? Bruk Njord Beard Tool!

Denne passer til alle skjeggtyper, klippere og høvler, og kammen kan gi enhver mann en tidsløs skjeggstil, som hjelper ham med å være moderne og alltid se skarp og fresh ut.

Perfekt finish på skjegget ditt
Redskapet hjelper deg med å få en perfekt finish på skjegget ditt, så det ser trimmet og stylet ut. Du kan bruke Njord Beard Tool til nesten alle typer skjeggstiler. Bare plasser det der du ønsker å trimme skjegget ditt med høvel eller trimmer, og bruk det som en mal.

Gjennomsiktig Beard ToolTool
Njord Beard Tool er gjennomsiktig, så du enklere kan se hvor du plasserer det i forhold til din naturlige skjeggrense. I tillegg har det en liten kam, som du enten kan bruke til å frisere skjegget ditt med, eller bruke sammen med en saks når tuppene skal stusses.

På kantene er det en mengde streker, akkurat som på en linjal, så du kan sikre deg en symmetrisk look. På overflaten er det markert noen tall som refererer til de forskjellige skjeggstilene, så du enkelt kan se hvilken kant du skal bruke hvor, i forhold til guiden.

Njord Beard Tool kommer i en enkel innpakning og sammen med en guide, som enkelt viser deg hvordan du bruker det.

Her kan du bruke Njord Beard Tool
  • Kinn - kurvet look
  • Kinn - rett look
  • Goatee / Fippskjegg
  • Bart
  • Kinnskjegg
  • Halslinje
Andre har også kjøpt: