Njord DE Shaving Set (DE Safety Razor, Best Badger Shaving Brush & Holder)

Njord Beard Oil & Njord Beard Comb

kr 255,00
Det perfekte mini-kittet om du har et stort eller tykt skjegg og foretrekker kam fremfor børste.

Availability: På lager

kr 255,00

Pris som konfigurert: kr 255,00

Njord Beard Oil (100 ml)
kr 255,00
Njord Beard Comb (Pear Tree)
kr 255,00

* Påkrevde felt

Pris som konfigurert: kr 255,00

Få et velpleid skjegg med Njord

Hvem ønsker seg ikke et skjegg som alltid ser velpleid og flott ut? Med dette lille settet fra Njord har det blitt enda enklere å oppnå det resultatet og holde på det!

Folkene bak Njord vet nemlig hvordan et skjegg skal behandles, og derfor er begge produktene i dette settet nøye utvalgt med tanke på pleien et stort og/eller tykt skjegg har behov for.

Alle skjegg er nemlig forskjellige - det samme gjelder mennesker. Dette settet henvender seg derfor til menn med et tykt eller stort skjegg, som foretrekker å pleie skjegget med kam fremfor børste.

Bruk kammen sammen med oljen, og opplev hvordan skjegget blir medgjørlig og flott. Siden kammen er laget av naturtre, vil den suge til seg noe av oljen og dermed avgi noe til skjegget neste gang du bruker den. Dette er utrolig smart, for da får skjegget ekstra pleie hver gang du bruker den samtidig som at du bruker mindre olje.

Settet består av 2 deler:

Njord Beard Oil (100 ml) - Verdi 217 kr.
Njord Beard Oil er en herlig og lett skjeggolje, som med sine velgjørende oljer tilfører skjegget og huden den fuktigheten man behøver i det skandinaviske klimaet. Og som et ekstra pluss er duften behagelig maskulin uten på noen måte å bli for tung eller dominerende.

Njord Beard Comb (Pear Tree) - Verdi 127 kr.
Du får et verktøy til skjegget ditt, som sørger for et velfrisert skjegg. En stilig og enkel skjeggkam laget av polert pæretre. Størrelsen gjør at du enkelt kan håndtere skjegget ditt, i tillegg til at den er lett å ta med seg på farten.

Samlet verdi: 344,00 kr.
DIN PRIS: 256,00 kr.
DU SPARER: 88,00 kr!
Andre har også kjøpt: