Njord Beard Oil + Comb

Njord Beard Oil & Njord Beard Brush

kr 279,00
Det perfekte basissettet til skjegget ditt.

Availability: På lager

kr 279,00

Pris som konfigurert: kr 279,00

Njord Beard Oil (100 ml)
kr 279,00
Njord Beard Brush (Boar Bristle / Beech Wood)
kr 279,00

* Påkrevde felt

Pris som konfigurert: kr 279,00

Det ultimate grooming settet

Ønsker du å temme fullskjegget og sørge for en velstylet look, da er dette settet fra Njord noe for deg. Skjeggbørsten gir deg den formen du ønsker at skjegget ditt skal ha, samtidig som at den fjerner urenheter og døde hudceller.

Beard Oil fra Njord er en klassisk skjeggolje, som har en intens pleiende virkning på både hud og skjegghår. Skjeggoljen fra Njord virker dessuten lindrende og oppfriskende, samtidig som den gir deg en velpleid look.

Settet består av 2 deler:

Njord Beard Oil (100 ml) - Verdi 217 kr.

Njord Beard Oil er en herlig og lett skjeggolje, som med sine velgjørende oljer tilfører skjegget og huden den fuktigheten man behøver som mann i det skandinaviske klimaet. Et ekstra pluss er at duften er behagelig maskulin, uten å på noen måte bli for tung eller dominerende.

Njord Beard Brush (Boar Bristle / Beech Wood) - Verdi 192 kr.
Njords skjeggbørste er laget av bøketre og villsvinhår, som er noe av det beste til å vedlikeholde skjegget ditt med. Børsten har en lengde g stivhet som gjør det enkelt å komme helt i dybden av skjegget, så du får fjernet døde hudceller.

Det bidrar til et ordentlig flott skjegg i tillegg til å pleie huden. Naturmaterialene kombinert med det enkle designet, gjør denne skjeggbørsten til en veldig solid børste, som du og skjegget ditt kommer til å sette stor pris på.

Samlet verdi: 409,00 kr.
DIN PRIS: 282,00 kr.
DU SPARER: 127,00 kr!
Andre har også kjøpt: