Njord Beard Oil (100 ml)

Njord Beard Oil (100 ml)

kr 200,00
Njord Beard Oil gir masser av fukt til både skjegget ditt og huden din, slik at du sikrer deg en velpleiet look og en mindre irritert hud - uten at den føles fet.
kr 200,00

Velpleiet skjegg og hud med Njord Skjeggolie

Njord Beard Oil gir alle menn i Skandinavia velpleiet skjegg og hud, da den er utviklet nettopp med henblikk på å motvirke den slitasjen det nordiske været utsetter menn for.

Skjeggoljen passer inn i resten av Njord-serien med en maskulin, men diskret duft av sandeltre. Og nettopp den diskrete duften gjør at du kan holde ut å ha den i skjegget hele dagen uten at den blir for tung eller kvalmende. Oljen fungerer derfor også svært godt som en olje til hverdags.

Njord Beard Oil er utviklet i samarbeide med skandinaviske menn, som har testet og funnet frem til den beste sammensetningen av nærende ingredienser som pleier hud og skjegg, som f.eks. E-vitamin og kokosolje.

Det sikrer deg et skjegg som ser sunt og flott ut, samtidig som det føles mykt og velpleiet. Og så er det jo bare et pluss at huden under skjegget også blir skjemt bort.

Oljen er fylt på en lekker og stilren glassflaske med pipette, som gjør det enkelt å dosere. Og så er størrelsen med på å forsikre at du ikke trenger å kjøpe skjeggolje s¨å ofte, samtidig som prisen er svært fornuftig.

Slik bruker du Njord Beard Oil:
1. Vask ansiktet og skjegget ditt i lunkent vann, og klapp det tørt med et håndkle. Det gjør det enklere for oljen å trenge ordentlig inn.
2. Tilføy 2-3 dråper av Njord Beard Oil i hånden, og gni hendene dine sammen. Mengden av skjeggolje avhenger av størrelsen på skjegget ditt - så prøv deg frem.
3. Dra hendene og fingrene dine gjennom skjegget ditt i vokseretningen.
4. Masser deretter oljen godt inn i skjegg og hud.
5. Bruk til slutt en kam for å fordele oljen ordentlig i skjegget - og for å samtidig få det til å se velpleiet og trimmet ut.

Bruk Njord Beard Oil hver gang du har vasket skjegget ditt - eller etter behov.

Innhold:
100 ml.
Andre har også kjøpt: