Njord Beard Care Kit

Njord Beard Care Kit

kr 288,00
Det har blitt populært å få fullt skjegg, og dette settet vil hjelpe deg i gang.

Availability: På lager

kr 288,00

Pris som konfigurert: kr 288,00

Njord Beard Brush (Boar Bristle / Beech Wood)
kr 288,00
Njord Beard Roller (0.5 mm)
kr 288,00

* Påkrevde felt

Pris som konfigurert: kr 288,00

Skjeggvekstsett

Hvis du vil dyrke skjegget den lengden du ønsker, er Njord Beard Care Kit det riktige valget. I dette settet får du en Njord Beard Roller samt en Njord Beard Brush. noe som øker blodsirkulasjonen i huden og gir nye og sunne hår.

Njord Beard Care Kit er det perfekte settet for skjegget ditt, og er perfekt for enhver mann som tar fatt på sitt første eventyr om å dyrke skjegg. Begge produktene stimulerer hårsekkene og utløser blodsirkulasjonen

Settet inneholder følgende:

Njord Beard Roller
Njord Beard Roller er en rulle med 540 nåler i rustfritt stål som er spesielt laget for skjegget. Beard Roller skaper "mikroskader" på huden og aktiverer de sovende hårsekkene. Denne prosedyren gjør det mulig for huden din å øke skjegget mer effektivt.

Njord Beard Brush
Nord's Skjeggbørste er laget av villsvinhår og er av høyeste kvalitet. Skjeggbørsten motvirker et fettete utseende da det effektivt suger opp de naturlige oljene og fordeler dem gjennom hele skjegget, og holder skjegget ditt rent og sunt. Under bruk øker blodsirkulasjonen i huden, fjerner gammelt og ødelagt skjegg og gir næring til resten av skjegget.

Total verdi: 410 kr.
PRISEN din: 360 kr
DU SPARER: 50,00!
Andre har også kjøpt: