Njord Shaving Brush (Sort - Best Badger)

Njord Barberkost (Svart - Best Badger)

kr 300,00
Her er Best Badger kosten fra Njord. En kvalitetskost alle vil bli glad for å ha på hyllen.
kr 300,00

Barberkost med grevlinghår fra danske Njord

Liker du en god, gammeldags barbering med den klassiske barbersåpen, er Njord Shaving Brush (Sort - Best Badger) en must have for deg.

Barberkosten er laget med 100 % grevlinghår, som understreker den gode kvaliteten, og som har en fantastisk evne til å holde lenge på vannet. Om du bruker denne kosten sammen med en god barberkrem eller såpe, så skaper du lett og fyldig skum til barbering.

Njord Shaving Brush (Best Badger) er en kost som er gunstig både for nybegynneren samt den mere garvede barbereren. Kosten er med en knute på 26 mm og har et flott, sort, klassisk håndtak, der den øverste delen er laget av sølv og den nederste delen av messing. Begge deler har etterfølgende fått en sort coating.

Anvendelse:
Bruk barberkosten til å skumme opp barbersåpen eller -kremen enten i hånden eller i barberskålen. Bruk deretter kosten til å påføre skummet på området som skal barberes. Påfør det med små sirkulære bevegelser, så hårstråene løftes, og barberkremen eller -såpen kan mykgjøre skjeggveksten best mulig før barbering.

For å sørge for en lang levetid og kvalitet på barberkosten din, er det noen enkle råd du bør følge:

  • Press aldri børsten direkte mot huden, men stryk den i stedet sidelengs og sirkulært på huden.
  • Du bør alltid rense børsten grundig og riste av overflødig vann etter bruk
  • Rengjør med lunkent vann.
  • Oppbevar barberkosten et ventilert sted, der børstens hår kan tørke raskt
Andre har også kjøpt: