Nivea Sensitive Face Care Lotion (75 ml)

Nivea Sensitive Face Care Lotion (75 ml)

kr 137,00
Nivea Sensitive Face Care Lotion er fuktgivende og beskyttende til den lett irriterte huden.
kr 137,00

Ultralett og beskyttende krem til den sensitive mann

Blir huden din generelt lettere irritert og har en tendens til å rødme og være tørr? Da bør du beskytte og pleie huden med denne dag- og nattkremen fra Nivea, som er ekstra beskyttende, beroligende og fuktgivende.

Ingredienser i Sensitive Face Care Lotion
Dette produktet kan brukes både som dagkrem og nattkrem. Ett produkt til alt, derfor er det superenkelt for deg, og ingen unnskyldning for å ikke bruke en krem!

Sensitive Face Care Lotion inneholder:
  • Kamille, som er utrolig beroligende på en rødmende hud. Kamille får huden til å falle helt til ro, uten rødhet i huden
  • Aloe Vera, som er fuktgivende på tørr hud
  • Lakrisekstrakt, som sørger for å forhindre hudirritasjon og gjør at huden føles behagelig hele dagen
  • UTEN alkohol og parfyme - det vil derfor ikke oppstå noen form for reaksjon på i forveien sensitiv hud


Oppnå det beste resultatet!
Ved bruk hver dag, oppnår du en hud som er sterk, sunn, gjennomfuktet og mindre sensitiv. Huden din vil være mindre blussende og mindre irritert, når den i fremtiden blir utsatt for påvikrninger. hvem ønsker ikke det?

Bruk av produktet
Vi anbefaler at du bruker produktet både som dagkrem og nattkrem for det beste resultatet. Du kan allikevel også bruke den som bare én av delene.

Du bruker kremen etter din daglige renserutine. Ønsker du en oppstrammende effekt, anbefaler vi at du fordeler kremen i hele ansiktet med oppadgående bevegelser, for å sett i gang blodsirkulasjonen. Flere resultater som er enkle å oppnå - det er da win-win!

Innhold
75 ml.
Andre har også kjøpt: