Nivea Original Creme (75 ml)

Nivea Original Creme (75 ml)

kr 46,00
Nivea Creme er en klassisk og prisvinnende krem som tilfører huden alt det den behøver for å holde seg sunn og velpleiet.
Kun 3 igjen
kr 46,00

Velpleiet hud året rundt med Nivea Original Creme

Trenger huden din ekstra pleie og omsorg, er denne prisvinnende fuktighetskremen fra Nivea akkurat noe for deg. Denne velkjente fuktighetskremen går inn og pleier huden din, slik at den etterlates vakker og silkemyk året rundt.

Nivea Original Creme gir silkemyk hud
Nivea Original Creme er en krem som sørger for å gi huden all den nødvendige pleien den har behov for, for å holde seg sunn og velpleiet. Kremen arbeider seg gjennom huden, og har en intens fuktgivende virkning som etterlater huden silkemyk og velpleiet.

Original Creme er basert på en unik formel, som sørger for å gi den beste pleien til huden. Den inneholder blant annet den fuktgivende ingrediensen eucerit, som er en unik fuktigvende ingrediens.

Videre inneholder den også glyserin, som er et fuktbevarende stoff. Den virker ved å holde på fuktigheten i huden, slik at den ikke blir dehydrert i løpet av dagen.

Bruk
Påfør en passende mengde Nivea Creme på ren hud. Masser kremen godt inn i huden med sirkulære bevegelser. Kremen kan brukes som en del av den daglige hudpleierutinen for sunn og velpleiet hud.
Andre har også kjøpt: