Nivea Active Energy Fresh Look Face Wash (100 ml)

Nivea Active Energy Fresh Look Face Wash (100 ml)

Active Face Wash fra Nivea er til deg som har robust hud som overproduserer talg og olje, men som gjerne vil ha en hud som er i balanse.
kr 86,00

Utsolgt

Ikke på lager - Næste levering ukendt.

Ansiktsrens og skrubb i ett produkt fra Nivea

Går du og håper på at noen finner opp et 2-i-1 produkt, slik at du ikke trenger å bruke to forskjellige produkter når du skal rense og peele huden? Vidunderproduktet med en rens og peeling i ett produkt, har Nivea funnet opp for deg.

Du får renset huden helt i dybden, får fjernet de døde hudcellene, skitt og olje, og minsker risikoen for urenheter i fremtiden!

Active Face Wash inneholder
Denne ansiktsrensen fra Nivea er utrolig effektiv, blant annet grunnet disse aktive ingrediensene:

  • Vitamin+ kompleks tilfører masse gode vitaminer til huden (e-vitamin og a-vitamin), slik at huden oppstrammes, repareres og fuktes
  • Microfine perler eksfolierer huden, og fjerner de døde hudcellene på hudoverflaten
  • Aloe Vera gjennomfukter huden, slik at den ikke blir uttørret etter rensen


Hvordan kommer huden din til å føles?
Huden vil føles frisk, ny og fylt av energi, da porene har blitt renset, de døde hudcellene fjernet og overflaten har fått en fin struktur.

Du oppnår en hud som ikke overproduserer olje, talg eller urenheter lenger. Huden din vil være i langt bedre balanse - bedre enn noensinne!

Slik bruker du produktet
Produktet er enkelt å bruke, og vi kan varmt anbefale at du bruker den i dusjen - det er enkelt når huden er fuktet og når produktet skal skylles av. du er jo allikevel allerede i gang med de andre produktene til hår og kropp - det vil bare ta deg 30 sekunder ekstra! Hvem vil ikke ofre 30 sekunder for en pen hud?

Vær opmerksom
Vi anbefaler at du bruker produktet i henhold til hudtypen din. Har du svært grov hud, kan du bruke produktet maks 1 gang om dagen. Har du normal hud, anbefales det at du bruker det et par ganger i uken som skrubben din (altså steg 2 i hudpleierutinen din).

Det er viktig at du unngår øyeområdet, da huden rundt øynene er ultratynn!

Innhold
100 ml.
Andre har også kjøpt: