Nisim NewHair Biofactors Hair and Scalp Extract Gel (240 ml) (made4men)

Nisim NewHair Biofactors Hair and Scalp Extract Gel (240 ml)

kr 860,00
Nisim NewHair Biofactors Hair and Scalp Extract Gel er et supplementsprodukt som styrker håret ditt og effektivt bekjemper hårtap.
kr 860,00

Bekjemp hårtap med Nisim

Om du lider av hårtap og ønsker deg håret ditt tilbake, så er Nisim NewHair Biofactors Hair and Scalp Extract Gel et stort skritt i den riktige retningen. De pleiende egenskapene i Nisim ekstrakt gel styrker hårstråene og øker håret ditt sin naturlige vekstsyklus.

Denne ekstrakt gelen fra Nisim er spesielt utviklet for å motvirke for tidlig hårtap. Den har blitt klinisk testet, og har vist at man kan få sitt naturlige hår tilbake. Dette skjer ved hjelp av aktive ingredienser som jobber seg dypt ned i hodebunnen.

Ingredienser
  • Ekstrakt fra ertespirer stimulerer ens naturlige hårvekst.
  • Kjerringrokkekstrakt tilfører en naturlig styrke til ens hårrøtter.
  • Provitamin B5 beskytter og styrker håret.

Bruk
Bruk en passende mengde som du påfører direkte ned i hodebunnen, og masser deretter grundig til det er absorbert ned i hodebunnen. Det anbefales å bruke Nisim NewHair Biofactors Hair and Scalp Extract Gel 2 ganger daglig.

Nisim Extract gir bare effekt med en av Nisim shampoos. Nisim Shampoo, stopper håravfall mens Nisim Extract bidrar til å gjenopprette hårveksten.

Innhold
240 ml
Se lignende produkter
Andre har også kjøpt: