Mühle x Mark Braun Hexagon Barbersæt med DE-skraber, Barberkost og holder, Aluminium Graphite

Mühle x Mark Braun Hexagon Barbersett med DE-Barberhøvel, Barberkost og holder, Aluminium Graphite

kr 1 808,00
Komplett barbersett fra Mühle med alt man behøver til en klassisk våtbarbering.
Kun 2 igjen
kr 1 808,00

Hexagon serien er designet av den tyske designeren Mark Braun. Settet er i en minimalistisk design, som passer godt inn på den moderne mannens badeværelse. Det er rene linjer og et vel utført stykke arbeid som ligger bak dette settet, som gjør at kvaliteten på settet skinner gjennom.

Mühle har gjennom mange år laget noen av de beste produktene til barbering, og det vises gjennom kvaliteten på dette settet.

DE-barberhøvelen er laget av aluminium, noe som gjør den utrolig lett og enkel å jobbe med. Det flotte sekskantede håndtaket gir et godt grep til barberhøvelen, så det er enkelt å få en tett og glatt barbering. DE-barberhøvelen bruker de vanlige DE-barberbladene.

Barberkosten er også av utrolig høy kvalitet. Den er også laget av aluminium, og det karakteristiske håndtaket får den til å ligge godt i hånden. Hårene på kosten er av Silvertip Badger, som er kunstig framstilte hår, men ikke la deg lure av det, den er av den beste kvaliteten.

Holderen til settet er designet så den passer perfekt til Hexagon serien, og gjør det enkelt å tørke barberkosten og beskytte barbersettet ditt.

Verdt å vite:
- Barberkosten er av Silvertip Fiber
- Den tyske designeren Mark Braun står bak serien Hexagon
- DE-barberhøvelen er laget av aluminium
Andre har også kjøpt: