Mühle x Mark Braun Hexagon Barbersæt med DE-skraber, Barberkost og holder, Aluminium Forest

Mühle x Mark Braun Hexagon Barbersett med DE-høvel, Barberkost og holder, Aluminium Forest

kr 1 808,00
Komplett barbersett fra Mühle til mannen som bryr seg om klassisk barbering
Kun 1 igjen
kr 1 808,00

Vil du gjøre litt ekstra for deg selv? Da skal du få tak i ett komplett barbersett fra Mühle som inneholder alt du har bruk for, hvis du vil måle krefter med den klassiske våtbarberingen.

Mühle har inngått et samarbeid med den tyske designeren Mark Braun, og har kommet fram til Hexagon-serien, som er en helt unik serie fra dem.

DE-høvelen er laget i aluminium, slik at den er lett og enkel å arbeide med. Håndtaket er i det sekskantede Hexagon-designet, som gjør at man også får et godt grep om høvelen, slik at man får en glatt og tett barbering. DE-høvelen bruker helt allminnelige DE-barberblader som du kan finne her.

Selve børsten er av Silvertip Fiber, som er kunstig fremstilt, men la deg endelig ikke lure av at den er syntetisk, fordi kvaliteten er forsatt den aller høyeste. Den er spesielt designet for å røre opp barberskummet, slik at det blir helt glatt og kremet.

Holderen er laget i et kromdesign, som passer skikkelig bra til både DE_høvelen og barberkosten. Den er spesielt designet for Hexagon-serien, slik at du kan tørke barberkosten din etter bruk.

Verdt å vite:

- Barbersettet er designet av Mark Braun
- DE-høvelen er laget i aluminium
- Barberkosten er av Silvertip Fiber
Andre har også kjøpt: