Mühle x Mark Braun Hexagon Barbersæt med DE-skraber, Silvertip Barberkost og holder, Aluminium Graphite

Mühle x Mark Braun Hexagon Barbersett med DE-Barberhøvel, Silvertip Barberkost og holder, Aluminium Graphite

kr 1 981,00
Komplett barbersett fra Mühle i serien Hexagon med Silvertip Badger barberkost.
Kun 2 igjen
kr 1 981,00

Mühle har i samarbeid med Mark Braun designet serien Hexagon, og her får du et komplett barbersett av serien. Settet inneholder alt du behøver om du ønsker å barbere deg på den klassiske våtbarberingsmåten.

DE-barberhøvelen har den karakteristiske sekskantede formen, som gir et godt grep rundt barberhøvelen, så det er enkelt å barbere seg i forskjellige retninger. Den er laget av aluminium for å gjøre den lett, og den har fått en flott farge kalt Graphite. Det er en matt, metallisk, mørkegrå farge, som får den minimalistiske stilen til å skinne gjennom.

Barberkosten er også en del av Hexagon serien. Den er laget med Silvertip Badger, som er den fineste formen av badger. Det er de fineste hårene fra grevlingen, som gjør det ekstra behagelig å påføre skummet i ansiktet. Barberkosten har et matchende håndtak, og det tar seg godt ut å ha hele settet stående framme på badeværelset.

Settet inneholder også en holder til barberkosten og DE-barberhøvelen, så man kan enkelt tørke barberkosten etter bruk. Holderen har en enkel design av krom, så den passer godt til resten av settet.

Verdt å vite:
- Mark Braun har i samarbeid med Mühle skapt serien Hexagon
- DE-barberhøvelen er laget av aluminium
- Barberkosten er av Silvertip Badger
- Holderen er laget av krom, og passer perfekt til Hexagon serien
Andre har også kjøpt: