Mühle Barbersæt M. DE-skraber, Silvertip Badger + Holder (Sølv) (made4men)

Mühle Barbersett med DE-Høvel, Silvertip Badger + Holder (Chrom Sølv)

kr 2 017,00
Et superstilig og herlig sett. Passer perfekt på ethvert badeværelse og oser av kvalitet.
Kun 1 igjen
kr 2 017,00

Luksuriøst Mühle barbersett

Trenger du et komplett sett for å prøve deg på en gammeldags barbering, så er Mühle Barbersett med DE-Høvel, holder & kost noe for deg. I dette settet får du den perfekte gaven til mannen eller kjæresten, og spesielt til mannen som bruker tid på seg selv og hans barbering.

Mühle har gjennom mange år laget noen av de beste produktene til barbering, og det viser de også her med den kvaliteten settet kommer i.

Det er helt rene linjer og et utrolig velutført stykke arbeide som ligger bak dette settet, noe som også får kvaliteten til settet til å skinne gjennom.

Settet er laget av krom og inneholder 3 deler:

Mühle Silvertip Badger
En meget eksklusiv barberkost fra Mühle av den beste kvaliteten. Den kommer i et meget stilrent design, og børstehårene er av den fineste Silvertip Badger, som er spesielt utvalgte grevlinghår.

Mühle DE-Høvel
DE-Høvelen er laget av krom, noe som gjør den utrolig lett og mye enklere å jobbe med. Det flotte sekskantede håndtaket gir et godt grep om høvelen, så det er lett å få en tett og glatt barbering. DE-høvelen bruker helt vanlige DE-barberblader.

Mühle Holder
Husk at barberkosten din skal tørke med hodet vendt nedover for ikke å miste holdbarheten og fasongen. Til formålet har Mühle laget denne smarte holderen - Så kan du også la barberkosten stå fremme på badeværelset.

Det medfølger ikke DE-blader, men de kan kjøpes rett her
Andre har også kjøpt: