Mr Natty Vandtæt Trail Box (made4men)

Mr. Natty Vanntett Trail Box

kr 653,00
Mr. Natty har skapt denne vanntette Trail Box gaveesken med tanke på at du skal kunne ha den med deg overalt - i regn, sludd, snø eller frost!
Kun 2 igjen
kr 653,00

Ansiktssett til ham

Mr. Natty har sørget for at du til enhver tid kan holde deg ytterst presentabel, uavhengig av vind- og værforhold. Med Trail Box gaveeske får du tre fantastiske produkter, som er uunnværlige for den selvbevisste gentlemannen.

Som om det ikke var nok, kan du også bruke esken til å oppbevare pass eller telefon når du er ute og reiser, så du unngår vannskader.

Gaveesken, hvor selve innpakningen er halve gaven, er skapt for den travle, selvbevisste gentleman. Et sett som sørger for ren hud, velpleiet skjegg og silkemyke lepper under alle omstendigheter!

Settet inneholder følgende:

Mr. Natty Pioneer's Soap (120 g)
En herlig håndlaget og kaldpresset ansiktssåpe som renser ansiktet og kroppen optimalt - skapt av pionerer for pionerer!

Mr. Natty Famous Beard Elixir (8 ml)
Denne skjeggoljen er den eneste av slaget du noensinne bør investere i. 8 milliliter høres ikke mye ut, men disse gyldne dråpene er en ekte nektar for skjegg og hud. Tilfør bare et par dråper og opplev en gjennomfuktet og revitalisert look.

Mr. Natty Pleasant Pucker Lip Salve
Menn og leppepomade er to ord som ikke klikker like godt som kvinner og leppepomade - men det sørger Mr. Natty for å endre én gang for alle! Denne myke salven holder leppene dine fuktige, velpleide og fri for sprekker og rifter.
Andre har også kjøpt: