Mr Natty Emergency Flair Skægsæt (made4men)

Mr. Natty Emergency Flair Skjeggsett

kr 463,00
Mr. Nattys Emergency Flair Skjeggsett er det opplagte valget for den selvbevisste gentleman som forstår viktigheten av en glatt og velgjørende barbering.
Kun 2 igjen
kr 463,00

Gaveeske til ham

Den perfekte gaven til den skjeggete gentleman. Dette gavesettet inneholder alt du kan forestille deg for å oppnå et flott, mykt og ikke minst velpleiet skjegg. Ditt praktfulle tømmerhuggerskjegg har behov for pleie - og det vet Mr. Natty. Derfor har han pakket denne esken med alle de rette produktene.

Du får to av hans bestselgende skjegg-eliksirer, som garanterer et velduftende og skinnende skjegg, uansett vær og vind. Som om det ikke skulle være nok, får du også en ekte life-saver av en ansiktskrem - nemlig Mr. Natty's 'Save Ya Own Skin'. En ansiktskrem som sørger for at huden under skjegget ditt alltid lever i beste velgående.

Settet inneholder følgende:

Mr. Natty Famous Beard Elixir (8 ml)
Mr. Natty's velkjente skjegg-olje med en herlig, maskulin duft av tre. Oljen tilfører skjegget ditt alt det behøver, så du alltid er utstyrt med et velduftende og velpleiet skjegg.

Mr. Natty Bring Me Sunshine Beard Elixir (8 ml)
En frisk og pleiende skjeggolje med duft av sitrus og sort pepper. Oljen er prikken over i'en i enhver gentlemans skjeggpleie-rutine, som tilfører den nødvendige mengden med fukt og næring.

Mr. Natty Save Ya Own Skin (30 g)
Skjegget har en tendens til å tilegne seg all naturlig fukt fra ansiktet. Det kan tilsidesette huden under skjegget og etterlate den tørr. Som navnet antyder sørger dette produktet fra Mr. Natty for at du kan redde din egen hud, og sørger for at huden under skjegget ditt altid er sunn og aldri tørr. Kremen er skap særlig med tanke på tørr og sart hud, så selv problematisk hud kan reddes!
Andre har også kjøpt: