Mr Natty Best Shave Kit Ever (made4men)

Mr. Natty Best Shave Kit Ever

kr 398,40
Dette settet er laget for menn som ønsker seg en glatt, tett og behagelig barbering.
Kun 2 igjen

kr 398,40

Førpris: kr 498,00

Starter mini-barberingsett

Ønsker du en glatt, tett og behagelig barbering er Mr. Natty Best Shave Kit Ever garantert noe for deg. Dette lille, smarte settet inneholder en preshave-olje, barberkrem og en alumblokk som beskytter huden din etter endt barbering.

Det beste barberingssettet, som passer perfekt som gave til enhver person som barberer seg. Settet kommer i en flott tinneske i militærstil. Den inneholder barberkrem, barberingsolje og alumblokk, som alle bærer Mr. Natty signatur.

Settet inneholder følgende:

Mr. Natty Barberkrem (100 ml)
En barberkrem som skaper et glatt, tykt skum, så ditt valgte barberingsredskap glir lett gjennom. Den legger en beskyttende hinne på huden, som gir høvelen din skikkelig bra glid - og deg en meget tett og behagelig barbering.

Mr. Natty Preshave Olje (30 ml)
En barberolje som effektivt mykgjør skjegghårene, så bladene kan gli trygt over huden. Oljen virker lindrende mot hudirritasjoner og rødhet, samt har en beskyttende effekt på huden.

Mr. Natty Alum Blok
Denne alumblokken lukker hudens porer, kjøler ned og frisker opp huden, så den etterlates myk og glatt. Alumblokken er astringerende og antiseptisk, samt at den sørger for at huden trekker seg sammen
Andre har også kjøpt: