Mr. Natty Ace Fighter Pilot Grooming Care Gaveæske (made4men)

Mr. Natty Ace Fighter Pilot Grooming Care Gaveeske

kr 843,00
Mr. Nattys Ace Figther Pilot Grooming Kit er skreddersydd for den moderne og selvbevisste mannen som ønsker en velpleiet hud og en glatt barbering - hver gang.
Kun 3 igjen
kr 843,00

Gaveeske til ham

Ønsker du et sett som gir huden din og skjegget ditt alt det har behov for, er Mr. Natty Ace Figther Pilot Grooming Kit uten tvil noe for deg! Dette herlige og maskuline gavesettet fra Mr. Natty inneholder alt du behøver for å oppnå et velpleiet skjegg og en flott hud.

Mr. Natty Ace Figther Pilot Grooming Kit er skjegg- og hudpleiesettet for den moderne og selvbevisste mannen som ønsker å holde hud og ansiktshår næret og presentabelt! Et sett som fukter både lepper og ansikt, og gir de optimale betingelsene for en glatt barbering og en velpleiet hud.

Settet inneholder følgende:

Mr. Natty Shipwreck Soap (100 gr)
Mr. Natty Shipwreck Soap er en tradisjonell og håndlaget såpe som gir ansiktet ditt alt det sulter etter - og så er den i tillegg kaldpresset! Såpen er laget på ekte gentleman-vis med ingredienser som vetiver, patchouli og kakao. Såpen renser ansiktet, fjerner smuss og talg, og etterlater ansiktet ditt med en superherlig og maskulin duft.

Mr. Natty Silver Label Shave Soap - Barberingssåpe (80 ml)
Uavhengig om du er ung eller gammel, kongelig eller ukjent, bør du ta barbering seriøst. Nå er tiden inne for å innhente alle de andre på barberingsfronten. Med Mr. Natty Silver Label Shave Soap tar du et skritt i den rette retningen på stien mot seier.

For det optimale resultatet er en barberkost prikken over den velkjente I-en. Dypp kosten i såpen og fordel deretter massen til du ser ut som julenissen. La deretter høvelen eller barberkniven din gjøre resten av jobben. La bladet gli skånsomt over huden og legg merke til den store forskjellen!

Mr. Natty Shave Oil (100 gr)
Mr. Natty Shave Oil kan brukes som konvensjonell barberingsolje, på samme måte som barberingsskum, som sørger for en glatt og tett barbering. Fukt ansiktet med litt varmt vann og massér et par dråper på huden. Barber huden din med en skarp barberhøvel eller kniv og rens av med varmt vann.

Mr. Natty Pleasant Pucker Lip Salve - Leppepomade (10 ml)
Menn og leppepomade lyder bare ikke like godt som kvinner og leppepomade - men det sørger Mr. Natty for å endre på! Med denne leppepomaden fra Mr. Natty er dine lepper alltid kysseklare og aldri tørre. Salven er basert på ingredienser som rosmarin, som sørger for å holde leppene dine hydrert og fri for sprekker dagen lang.

Andre har også kjøpt: