Mont Blanc Explorer EDP (60 ml)

Mont Blanc Explorer EDP (60 ml)

kr 939,00
Hvorfor ikke dufte som en ordentlig mann som elsker å erobre og oppleve verden? Det kan du nemlig dufte som med Mont Blanc Explorer.
Kun 2 igjen
kr 939,00

Erobre og opplev verden med duften din fra Mont Blanc

Hvem elsker ikke å dufte som noe man forbinder med noe fantastisk? Med Mont Blanc Explorer får du en duftopplevelse av å reise, oppleve ting og bare det å leve som en ordentlig mann.

Duftingredienser i Mont Blanc Explorer
Parfymen har så mange fantastiske duftingredienser, som gir deg en duftopplevelse utover det vanlige. Du kommer til å oppleve at folk vil kommentere duften - og de vil få akkurat den følelsen du har. Nemlig lysten til å oppleve hele verden.

Toppnoter
Disse duftnotene er faktisk de som forsvinner raskest når man påfører parfymen. De fordamper allerede etter et par minutter. Duftingrediensene er blant annet rosa pepper og bergamot.

Mellomnoter
Mellomnotene vil du oppleve at fordamper etter 10-15 minutter, så ha tålmodighet når du skal velge en parfyme. Disse duftingrediensene er blant annet lær og vetiver, som tilfører mye krydder og maskulinitet til duften.

Bunn-noter
Når toppnotene og mellomnotene har fordampet så kommer bunn-notene, som blant annet er patchouli, kakaobønner og akigalaskog. Disse duftingrediensene gir en dypt maskulin duft, som vil holde resten av dagen, og er de duftnotene som dufter helt til slutt.

Slik bruker du parfymen
  • Påfør etter en dusj så huden din er helt ren
  • Ta et par spray av parfymen
  • Parfymen holder hele dagen

Skal du ikke ut og oppleve hele verden nå? Du har hvert fall parfymen klar!

Innhold
60 ml.
Andre har også kjøpt: