Derby Black Premium DE-Barberblade 5 stk.

Derby Black Premium DE-Barberblade 5 stk.

kr 51,00
Barberbladene er ikke bare blader. Derby Black Premium er blader av høyeste klasse. Du får her 5 blader som gir deg den beste barberingen.
Kun 3 igjen
kr 51,00

Derby Black Premium DE-Rakblad 5 stk


Vi vet at Derby er en av de mest populære barberbladmerkene som er på markedet. Derfor vil vi også gjerne gi deg muligheten til å få de sublime bladene som heter Black Premium og er blader av den høyeste kvaliteten vi kan tilby.

Barberblader fra Derby er med på å sette en høy standard for Double Edge barberblader og brukes i dag av veldig mange menn verden over. Skarpheten er unik og dette gjør naturligvis bladene veldig skarpe på begge sider. De skarpe bladene gir deg muligheten for en tettere barbering enn tidligere.

Double-edge bladene gir deg muligheten til å bruke begge sidene, så du alltid har en skarp side, og får tatt de siste små hårene. Selv om premium-bladene er en smule dyrere enn de fleste andre blader, vil du allikevel spare store mengder med penger, framfor de som bruker den kjente Gillette-høvelen ellers i verden.

Det er viktig å vite at mange opplever det som mer komplisert å bruke en DE Razor istedenfor en høvel, men barberingen blir vesentlig tettere enn før. Derfor er det også flere fra Made4men som bruker sin DE Razor flere gang i uken, fordi det gir en bedre barbering.

Derby Black Premium DE-Barberblade passer til:
- Alla Double Edge høvler (se vårt utvalg af DE Razors her >>)

Innhold:
1 pakke som hver inneholder 5 stk. barberblader.
Andre har også kjøpt: