MenRock The Cut Throat Shavette Starter Pack - kr 409 | Hurtig levering

MenRock The Cut Throat Shavette Starter Pack

kr 379,00
Komplett pakke til en wetshaving-begynner. Shavetten sikrer deg en tett barbering med mulighet for å skifte blader. God startpakke fra MenRock.

kr 379,00

Førpris: kr 687,00

Beskrivelse
En komplett shavette pakke fra MenRock. The Cut Throat Shavette starter pack inneholder alle de produktene du trenger for å komme igang med wetshaving. Oppnå en barbering av profesjonell kvalitet hjemmefra. Denne pakken inneholder gode produkter som er håndlaget i England, og som sikrer deg en tett og glatt barbering i tillegg til en markant redusering av hudirritasjon.

Inneholder:
Cut Throat Shavette:
En flott shavette med svart håndtak og at blad av stål som gir deg en tett barbering. Shavetten har et utskiftbart blad, så du slipper å slipe det.

The Brush:
En god barberkost som fordeler skummet og masserer ansiktet. Består av et håndlaget håndtak og syntetiske grevlinghår, som med sin fleksibilitet og mykhet skåner din hud.

Shave Cream:
MenRock's bud på en barbercreme til wetshaving. Beskytter huden slik at irritasjonen fra bladet minskes markant. Inneholder sandaltre, som gir en frisk og naturlig duft.

Blades (5-pack):
Ekstra blader til din shavette
Andre har også kjøpt: