MenRock Nourishing Beardy Beloved

MenRock Nourishing Beardy Beloved

kr 446,00
MenRock Nourishing Beardy Beloved er et gavesett som består av fire deler. Til mannen som gjerne vil ta vare på skjegget sitt.
kr 446,00

Her får du et superlekkert sett fra MenRock som består av fire ulike skjeggpleie produkter. Pakket er laget med hensikt til å rense ansiktet og skjegget ditt, i tillegg til å bearbeide, style og temme ansiktshåret ditt. Den kommer i en lekker eske, som absolutt klassifiseres som en gaveeske.
Med dette settet vil skjegget ditt oppnå nye høyder og bli fabelaktig før festen eller jobb.

1714 A.D. Nourishing Beard Soap
Serien 1714 er fremstilt med en tidløs duft som dukker opp i alle produktene i serien. Denne skjeggsåpen hjelper deg med å fjerne de døde hudcellene som ofte befinner seg i skjegg. Det samme gjelder hvis du har brukt andre typer stylingprodukter i skjegget. Den sørger for at skjegget ditt blir oppfrisket med notene av den sitrusaktige bergamot og sedertre.

1714 A.D. Nourishing Beard Balm
Serien 1714 er fremstilt med en tidløs duft som dukker opp i alle produktene i serien.
Dette er en balsam som er utviklet for å mykgjøre og bearbeide skjegget ditt, slik at du fremstår som en ny mann med det lekreste skjegget som finnes.

1714 A.D. Nourishing Moustache Wax
Serien 1714 er fremstilt med en tidløs duft som dukker opp i alle produktene i serien.
Denne voksen er som sagt fremstilt med en helt unik og tidløs duft. Den gir skjegget ditt medium hold for å få fullstendig kontroll over det, men fortsatt få det til å se naturlig ut. Den gir deg mange muligheter for å style det til den looken som du er ute etter.

Beard Comb
Du får også et verktøy til skjegget ditt som sørger for at du kan få et frisert og glatt skjegg. Kammen som følger med i esken er en med brede børster, slik at det ikke føles som at noen river i skjegget ditt.
Andre har også kjøpt: