men-ü Barberkost og Holder - Hvid (Pure Bristle) (made4men)

Men-u Barberkost og Holder - Hvit (Pure Bristle)

kr 189,00
Børstehårene på Men-Ü-barberkosten har en perfekt balanse mellom riktig motstand og mykhet, noe som gjør den i stand til å reise hårene samtidig som den genererer et fint og fyldig skum. En essensiell del av en barberkost er en stand, da en barberkost alltid skal tørkes med hårene ned,
kr 189,00

Beskrivelse:
Børstehårene på Men-Ü-barberkosten har en perfekt balanse mellom riktig motstand og mykhet, noe som gjør den i stand til å reise hårene samtidig som den genererer et fint og fyldig skum. En essensiell del av en barberkost er en stand, da en barberkost alltid skal tørkes med hårene ned, slik at vann og gjenværende skum kan drenere vekk fra håndtaket. Dette gir bedre hygiene og unngår at hårene faller av.

Slik gjør du:
Før man tar kosten i bruk første gang, skal den vaskes med såpe og vann. Ved barbering skylles kosten under varmt vann, og deretter ristes overflødig vann av kosten. Påfør barberskum på kosten eller i håndflaten, og skum kremen opp med kosten. Deretter brukes kosten til å påføre skummet i sirkulerende bevegelser på det området av huden som skal barberes. Skyll alltid kosten under rent vann etter bruk, og legg den aldri i bløt.

Produktspesifikasjoner:
Hårtype: Pure Bristle
Håndtak: Plast.
Se lignende produkter
Andre har også kjøpt: