men-ü Moisture Refresh Shampoo (100 ml)

Men-Ü Moisture Refresh Shampoo (100 ml)

kr 155,00
Men-Ü Daily Shampoo er utviklet for å skånsomt rense og fukte, uten å frata håret sin naturlige fuktighet. Dette er like viktig for håret som det er for huden. Det er fukt, og ikke oljer som holder håret mykt. Men-Ü Daily Shampoo er første skritt mot velbehandlet hår. Men-Ü-sjampoer er
Kun 3 igjen
kr 155,00

Beskrivelse:
Men-Ü Daily Shampoo er utviklet for å skånsomt rense og fukte, uten å frata håret sin naturlige fuktighet. Dette er like viktig for håret som det er for huden. Det er fukt, og ikke oljer som holder håret mykt. Men-Ü Daily Shampoo er første skritt mot velbehandlet hår. Men-Ü-sjampoer er anioniske, noe som betyr at håret etterlates negativt ladet, mens Men-Ü Daily Conditioner er positivt ladet. To motsetninger tiltrekkes, hvilket betyr at den maksimale mengde balsam tas opp i håret uten å overbelaste det. Men-Ü sjampo og balsam er tilsammen svært effektive for å gjenopprette hårets struktur.

Slik gjør du:
Pump 1-2 pump sjampo på en våt håndflate, fordél sjampoen mellom begge håndflatene og påfør den deretter i det våte håret. Skum sjampoen godt inn i håret og skyll deretter av med vann.

Hårtype:
Men-Ü Daily Shampoo passer til alle hårtyper og jevnlig bruk.

Innhold:
100 ml, noe som gir opptil 120 hårvask.
Se lignende produkter
Andre har også kjøpt: