Matas Men Kropspleje Gaveæske

Matas Men Kroppspleie Gaveeske

kr 206,00
Matas Men Kroppspleie Gaveeske inneholder skånsomme og ukompliserte produkter med aktive ingredienser, som holder det de lover.
kr 206,00

Gaveeske til kroppen

Ønsker du å skjemme bort kroppen din, eller en du bryr deg om, med et herlig gavesett, er Matas Men Gaveeske - Kropp det perfekte valget for deg. Settet består av en hår- og bodyshampoo, bodylotion og en langtidsvirkende deodorant, som etterlater huden med en ren og velpleiet finish.

Matas Men Kroppspleie Gaveeske er en unik gaveeske til han som fortjener å bli skjemt bort litt ekstra. Settet renser og frisker opp huden, så du går en velpleiet dag i møte.

Settet inneholder følgende

Matas Men Hår og Bodyshampoo Normal Hud (250 ml)
Matas Men Hair & Body Shampoo til normal hud og hår er en velduftende hår- og bodyshampoo som renser og etterlater hud og hår mykt og smidig. Ingrediensene gir huden din en mengde med fukt og mykgjør den.

Matas Men Bodylotion Normal Hud (250 ml)
Matas Men Body Lotion til normal hud er en nærende lotion som inneholder beskyttende E-vitamin, pleiende algeekstrakt samt glyserin og kreatin som fukter og styrker huden.

Matas Men Deo Stick (75 ml)
Matas Deo Stick for menn har en 24-timers aktiv virkning som styrker og beskytter huden din så du blir kvitt ubehag. Den er hudvennlig da den gir huden den nødvendige fukten, så du slipper irritasjoner i løpet av dagen.

Matas Men Kroppspleie Gaveeske har en samlet verdi av 157,85 kr
Andre har også kjøpt: