Matas Men Hand Cream Sensitiv (100 ml)

Matas Men Hand Cream Sensitiv (100 ml)

kr 86,00
Med Matas Men Hand Cream for sensitiv hud, er det slutt på tørre hender. Den gir en masse fukt til hendene dine uten å fette - den bør være med deg overalt.
kr 86,00

Oppgjør med tørre hender

Døjer du tit med tørre hænder? Sliter du ofte med tørre hender? Kanskje ekstra mye i de kalde vintermånedene? Matas Men har utviklet en håndkrem spesielt for sart og tørr hud. Kremen trenger raskt inn i huden, slik at du ikke trenger å gå rundt med klissete hender etter påføringen.

Den er pleiende og gir masse fukt til de tørre hendene dine. Så ikke undervurdere pleien av hendene dine, og bruk den gjerne akkurat som det passer deg.

Fordeler ved Men Hand Cream
  • Pro-vitamin B5
  • Aloe Vera
  • Trehalose
  • Mandelolje
  • Uten parfyme

Pro-vitamin B5 og mandelolje er med på å pleie og beskytte den sarte huden på hendene. Trehalose er med på å bevare hudens struktur og å holde på fukten. En sammensetning av disse gir hendene dine den optimale pleie i tørre tider.

Bruk av Men Hand Cream
Bruk kremen så ofte du har lyst. En god håndkrem er spesielt viktig etter at du har vasket hendene, fordi da er de rene, men tørre, og mangler derfor fukt.

Få velpleiede og myke hender ved å bruke Men Hand Cream fra Matas - det er jo ikke noe bedre og penere enn velpleiede hender.

Innhold
100 ml
Andre har også kjøpt: