Matas Men Fiber Paste (75 ml)

Matas Men Fiber Paste (75 ml)

kr 103,00
Matas Men Fiber Paste er en hårvoks du kan bruke til å style frisyren din på et utall måter. Hårvoksen har et sterkt hold, som klarer seg gjennom hele dagen.
kr 103,00

Allsidig hårvoks til allslags hår og alle stiler

Forestill deg at du kan stelle håret akkurat som du gjerne vil. Denne hårvoksen gir deg de beste mulighetene for nettopp dette!

Matas Men Fiber Paste består av en masse fiber, noe som gjør den ytterst felksibel i forhold til å style frisyren din som du vil ha den. Du kan både oppnå en wet look, pjusket look eller noe helt annet. - Alle stiler er mulige med denne hårvoksen.

Style håret ditt akkurat som du vil
Denne hårvoksen gir deg grunnlaget for å gjøre akkurat hva du vil med håret ditt.

Oppnå en wet look
Vil du gjerne ha en wet look? Da vasker du håret ditt og tørker det litt, før du varmer hårvoksen i hendene dine. Deretter fordeler du hårvoksen i ditt fortsatt fuktige/våte hår. Dette gir deg en wet og shiny look, som også holder etter en omgang med hårføneren.

Foretrekker du en pjuskete look?
Vil du heller ha en pjuskete look? Da varmer du hårvoksen i håndflatene dine før du fordeler den i det tørre håret ditt. Bruk både fingertuppene og håndflatene når du skal bygge opp en pjuskete look, da det skaper mer struktur. Når du bruker håndflaten, gjør bevegelser lignende massering for å maksimere den pjuskete looken.

Hårvoksen er velegnet til alle lengder og hårtyper.

Husk hårvasken før sengetid
Når dagen er over, er det viktig at du vasker hårvoksen ut av håret ditt. Hårvoks kan godt legge seg som en hinne på hodebunnen, pannen, osv., noe som øker risikoen for lukkede porer og urenheter.

Innhold
75 ml
Se lignende produkter
Andre har også kjøpt: