Matas Men Aftershave Balm Sensitiv Hud (150 ml)

Matas Men Aftershave Balm Sensitiv Hud (150 ml)

Matas Men Aftershave Balm er utviklet for deg med sensitiv hud. Den har en avkjølende og pleiende effekt på huden din etter barbering.
kr 137,00

Utsolgt

Ikke på lager - Næste levering ukendt.

Avkjølende aftershave balm utviklet for deg med sensitiv hud

Har du problemer med sensitiv hud? Og blir det alltid verre etter en barbering? Da er Matas Men Aftershave Balm akkurat noe for deg.

Forestill deg en aftershave balm, som avkjøler og beroliger den sensitive huden din etter en barbering - Det er det du får med denne aftershave balmen.

Berolige den sensitive huden din etter barbering
Å barbere seg kan være en smertefull affære, hvis man har sensitiv hud. Matas Men Aftershave Balm hjelper med å oppnå en avkjølt og beroliget hud etter en barbering.

Denna aftershave balmen har ikke bare en øyeblikkelig virkning, men hvis du bruker den hver gang du barberer deg, vil du oppleve at huden din blir mer styrket og motstandsdyktig - nettopp fordi balmen er utviklet for sensitiv hud.

Avkjølende og beroligende ingredienser
Aloe Vera består av mange antioksidanter, som alle bidrar med å avkjøle, mykgjøre og berolige huden din. Det bidrar til at du ikke vil oppleve rødhet eller kløe etter en barbering. Kombinasjonen av Aloe Vera og Pro-vitamin B5, gir huden din en fuktighetsboost, i tillegg til å beskytte og pleie huden din.

Oppnå en beroliget hud efter barbering
1. Fukt ansiktet ditt etter endt barbering.
2. Fordel en passende mengde balm i håndflaten.
3. Massere balmen inn i det barberte området.
4. Merk den avkjølende og beroligende følelsen på huden.

Vi anbefaler at du bruker din daglige ansiktskrem etterpå, for å styrke den sensitive huden din enda mer.

Innhold
150 ml
Andre har også kjøpt: