Matas Men Aftershave Balm Normal Hud (150 ml)

Matas Men Aftershave Balm Normal Hud (150 ml)

kr 102,00
Matas Men Aftershave Balm laget for å pleie og beskytte huden din etter barbering - Gir huden din de beste forutsetningene for å klare en barbering.
Kun 2 igjen
kr 102,00

Aftershave med beroligende og pleiende virkning

Er du en av dem dsom får rød og irritert hud etter en barbering? Denne aftershaven gir huden din det beste grunnlaget for å ikke bli rød eller klø etter en barbering.

Overvinn røde knupper og irritert hud etter barbering
Se for deg en aftershave som i tillegg til å roe den irriterte huden din også forsiktig avkjøler huden etter en barbering. Matas Men Aftershave Balm tilbyr nettopp disse egenskapene, og gir derfor huden din de beste forutsetningene for å unngå irritert hud, da den går inn og beroliger, samt pleier huden din.

Denne aftershave balmen har også en kjølende effekt, som gir huden din en god følelse etter en varm og har barbering.

Beskyttende formel
Matas Men Aftershave Balms innhold av ingredienser er spesielt utvalgt til å gi huden din den maksimale pleie etter en barbering.

Algeekstrakt er tilsatt for å gi huden en oppstrammende effekt. Glysering og kreatin gir huden en fuktighetsboost. E-vitamin har en beroligende, mykgjørende og reparerende virkning på huden.

Videre er ingen av de mest allergifremkallende parfymestoffene å finne i formelen, slik at du ikke trenger være redd for allergiske reaksjoner med denne aftershave balmen.

Avslutt en barbering riktig
1. Skyll ansiktet ditt med lunkent vann etter barbering.
2. Fordel en passende mengde balm i håndflaten din.
3. Massere balmen forsiktig inn i det ønskede området.
4. Kjenn nå den avkjølende følelsen på huden.

Vi anbefaler at du etterpå bruker den daglige ansiktskremen din for å oppnå det mest optimale resultatet og for å styrke huden din ytterligere.

Innhold
150 ml

Andre har også kjøpt: