Mane Hair Thickening Spray - Silver (200 ml) (made4men)

Mane Hair Thickening Spray - Silver (200 ml)

kr 375,00
Lider du av tynt hår? Er du også lei av at det trekker på toppen? Da er det hjelp å hente med Mane!
kr 375,00

Thickening spray til tynt hår

Sliter du med tynt hår, så er Mane Hair Thickening Spray noe for deg.Thickening Spray er et patentert produkt som er utviklet for å gi øyeblikkelig tykkere hår som ser naturlig ut!

Sprayen er lett å bruke, og du vil merke at selvtilliten din stiger så snart du sprayer Mane Hair Thickening Spray i håret ditt. Du får hjelp til å dekke tegnene på at du holder på å bli skallet, og at du har tynt eller meget fint hår.

Hair Thickening Spray er laget av et mikro-fint pulver som setter seg fast i håret og bidrar til en tykkere look. Pulveret som sprayes i håret er ikke skadelig for ditt eget hår.

Slik Gjør Du Det:
1. Start med å vasket håret ditt grundig, la det tørke helt.
2. Børst håret i et par minutter med en børste eller kam med brede tenner. Børst håret tilbake og opp der det ønskes å påføre Hair Thickening Spray.
3. Rist beholderen grundig før start. Spray over det ønskede området, som vist i videoen under produktbildet, til den ønskede mengden er påført. La det tørke. Bruk evt. Mane Seal and Controle for et langvarig resultat.
4. Når det er helt tørt, kan du fritt style det med diverse hårprodukter.
5. Tilføy evt. litt mer Seal and Controle etter styling.

OBS:
For å unngå at sprayhodet tettes, er det lurt å bruke spraye lenge i stedet for kort. Min. 2 sek. per spray. Alternativt kan det avsluttes med et langt spray.
Bør sprayes i håret ca. 15-20 cm fra håret for å få det fint fordelt.

Dette er ikke et produkt mot skallethet, men et midlertidig tykningsprodukt for tynt hår. Gjennomsnittlig bruk holder til ca. 6-8 uker.

Indhold:
200 ml
Se lignende produkter
Andre har også kjøpt: