Mane Hair Thickening Spray - Lysbrun (200 ml) - kr 269 | Hurtig levering

Mane Hair Thickening Spray - Lysebrun (200 ml)

kr 429,00
Plages du av tynt hår? Er du også lei av at det trekker på toppen? Da er det hjelp å hente hos Mane!
kr 429,00

Mane Hair Thickening Spray er et patentert produkt. Det er utviklet til å gi øyeblikkelig tykkere hår, som ser naturlig ut! Sprayen er lett å bruke, og du vil kunne merke din selvtillig stige så snart du sprayer Mane Hair Thickening Spray i ditt hår. Du får hjelp til å dekke tegnene på at du er ved å bli skallet, eller at du har veldig tynt hår.

Hair Thickening Spray er laget av mikrofint puler som setter seg fast på håret og får det til å se tykkere ut. Pulveret, som sprayes i håret, er ikke skadelig for ditt eget hår.

Harir Thickening Spray tåler både vind, regn og svette. Den er også god å bruke som et supplement til hårtransplantasjon.

Farge:
Mane Hair Thickening Spray fås i mange forskjellige farger, og blir produsert av Mane i England, som har hatt stor suksess med deres hårprodukter siden 80-tallet.

Innhold:
200 ml

Slik Bruker Du Den:
1. Start med å vaske håret grundig, og la det tørke helt.
2. Gre håret i et par minutter med en børste eller en kam med brede tenner. Gre håret opp og bakover der hvor du ønsker å påføre Hair Thickening Spray.
3. Rist flasken godt før du begynner. Spray over det ønskede område, som vist i filmen under produktbildet, inntil den ønskede mengde er påført. La det tørke. Bruk evt. Mane Seal and Controle for et lengrevarende resultat.
4. Når det er helt tørt kan du style det akkurat som du vil, med de hårprodukter du ønsker.
5. Tilføy evt. litt mer Seal and Controle etter stylingen.

OBS:
For å unngå at sprayhodet stopper til er det en god idé å bruke lange sprayer i stedet for korte. Min. 2 sek. per spray. Alternativt kan du avslutte med en lang spray.
Bør sprayes i håret ca 15-20 cm fra håret for å få det fint fordelt.
Dette er ikke et produkt mot skallethet, men et midlertidig produkt, som gjør tynt hår tykkere.
Holder i ca. 6-8 uker ved gjennomsnittlig bruk.
Se lignende produkter
Andre har også kjøpt: