Made 4: Beard Turbo Growth

Made 4: Beard Turbo Growth

kr 639,96
Sett turbofart på reisen mot et tett og tykt skjegg med dette settet. Vi har tatt de beste produktene for å få fortgang i skjeggveksten, og laget et godt tilbud på dem.

Spar 314 kr.

Availability: På lager

kr 639,96

Pris som konfigurert: kr 639,96

American Crew Beard Serum (50 ml)
kr 639,96
Njord Beard Roller (0.5 mm)
kr 639,96
Njord Beard Brush (Boar Bristle / Beech Wood)
kr 639,96
Watermans Grow More Elixir (100 ml)
kr 639,96

* Påkrevde felt

Pris som konfigurert: kr 639,96

Sett turbofart på skjeggveksten

Hvem drømmer ikke om det perfekte skjegget? Tett, fyldig, velpleiet og mandig skjegg kan være vanskelig å oppnå for noen, men vi har en løsning. Vårt spesialsammensatte skjeggvekst-sett aktiverer, stimulerer og pleier ditt eksisterende skjegg i en sånn grad at det setter fart på skjeggveksten.

Settet er også for deg som har en fin skjeggvekst, men "bare flekker" der skjeggveksten er mindre god. Settet anbefales ikke for folk som lider av akne eller følsom hud, da den medfølgende dermarolleren kan være hard mot huden. I tillegg til flott skjeggvekst, sparer du også betydelig på settet. Alle våre "Made 4" sett gir deg en håndfull produkter innen en spesifikk kategori, til en fordelaktig pris.

Hva finner du i Made 4: Beard Turbo Growth settet?
Her får du en kort introduksjon til de forskjellige produktene som finnes i vårt effektive skjeggvekst-sett. Deretter får du en guide til hvordan du bruker settet som en profesjonell.

Njord Beard Roller (0.5 mm) - Verdi: 200 kr.
Denne beard-rolleren fra det danske merket Njord skal brukes 2-3 ganger i uken. Du skal føre den opp og ned 2-4 ganger hvert sted, så du får behandlet hele ansiktet. Det er utrolig viktig at du desinfiserer beard-rolleren med klorhexidin før og etter bruk. Beard-rolleren stimulerer dine hårsekker, så skjegget ditt gror frem og du unngår flekker uten skjegg.

American Crew Beard Serum (50 ml) - Verdi: 274 kr.
Etter at du har rullet huden er det viktig å gi den næring. Akkurat nå er den nemlig ekstra mottakelig for næring. Næringen finner du i Beard Serum fra American Crew. Få dråper er nok, gni oljen varm i håndflatene og smør i ansiktet med oppadgående bevegelser.

Watermans Grow More Elixir (100 ml) - Verdi: 430 kr.
De dagene du ikke ruller med din beard-roller, påfører du denne hårtapseliksiren på de områdene du ønsker økt skjeggvekst. Produktet er utviklet for håret, men kan sagtens brukes på skjegget også, da ingrediensene aktivt går inn og stimulerer dine hårsekker.

Njord Beard Brush (Boar Bristle / Beech Wood) - Verdi: 210 kr.
Hver dag før du går i seng, skal du sette av et par minutter til å børste det skjegget du har. Denne herlige børsten fra Njord med ekte villsvinhår, går nemlig inn og stimulerer skjeggveksten ved å øke blodsirkulasjonen. Bonus: kan brukes til å børste skjegget ditt når det vokser seg lengre!

Bruk av Made 4: Beard Turbo Growth
Steg 1. Før din rengjorte beard-roller opp og ned 2-4 ganger i ansiktet. Rull skjegget ditt 2-3 ganger i uken.
Steg 2. Påfør skjeggserumet ditt med oppadgående bevegelser. Da trekker det helt inn!
Steg 3. De dagene du ikke ruller skjegget ditt, påfører du denne eliksiren fra Waterman's, som booster skjeggveksten din.
Steg 4. Børst huden i ansiktet sakte, men sikkert i 2-3 minutter hver dag. Da stimulerer du blodtilførselen.

Værdi: 1114 kr.
Din besparelse: 314 kr.

Din pris: 799,95 kr.
Andre har også kjøpt: